Disclaimer

 

  

 

 

Mariahoeve Fysiotherapie
Reigersbergenweg 13
2592 CZ Den Haag
070-3855366
e-mail: wolterjansen@ziggo.nl


Aansprakelijkheid

Wolter Jansen van Mariahoeve Fysiotherapie heeft deze site met zorg samengesteld. Desondanks kan hij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Mariahoeve Fysiotherapie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Externe links

Deze website bevat links naar externe websites die niet worden beheerd door Mariahoeve Fysiotherapie. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Mariahoeve Fysiotherapie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.


Copyright

Het is niet toegestaan informatie van deze site voor eigen of intern gebruik van onze klanten te gebruiken. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/ of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Mariahoeve Fysiotherapie is het niet toegestaan de informatie op deze site op enige wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen.