Reserveren

Een huurperiode kan in principe op elke dag van de week ingaan en elke verblijfsduur is mogelijk. Beide uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.

Reserveren kent de volgende eenvoudige stappen:
1. Vraag per e-mail of telefonisch de beschikbaarheid en bespreek een optie;
  2. Wij sturen u per e-mail een bevestiging van de optie;
  3. U reserveert tickets en stuurt ons per e-mail het reserveringsformulier;
4. Wij sturen u een bevestiging met factuur op basis van het ingevulde reserveringsformulier;
5. U stuurt ons deze bevestiging getekend retour (per post of fax) en doet de aanbetaling vóór de vermelde datum;
6. Na ontvangst van deze bevestiging en uw aanbetaling is de reservering definitief, wij sturen u hiervan een bevestiging;
7. U betaalt het resterende bedrag voor de vermelde datum en ontvangt een routebeschrijving en overige reisinformatie.

Het reserveringsformulier is voor u beschikbaar als Excel spreadsheet. U kunt deze hier downloaden, op uw PC opslaan en later als bijlage per E-mail versturen. Stuur uw aanvraag naar info@villa-florida.nl

Voor reserveringen binnen 3 weken tot de gewenste huurperiode kunt u het beste direct telefonisch contact met ons opnemen. Dit in verband met de korte verwerkingstijd.

Let op! 
Afhankelijk van uw instellingen kan het voorkomen dat u niet de mogelijkheid tot downloaden krijgt, maar dat het reserveringsformulier direct in uw browser wordt geopend. Kies in dat geval de ‘Terug’-toets van uw browser en klik met uw rechtermuisknop opnieuw op ‘hier downloaden’. 

Heeft u problemen met het downloaden van het reserveringsformulier, neemt u dan even telefonisch contact met ons op, dan sturen wij u het formulier per e-mail of fax.