Homepage van Wil van Elk

"Een ons komedie weegt zwaarder dan een pond verstand." 

Foto van Wil in het Wassenbeeldenmuseum. width=

U kunt op mijn homepage een familiefoto bewonderen van de familie van mijn overgrootvader. Mijn grootvader staat ook op die foto.
Er is ook een foto bij van mijn overgrootmoeder Maria Christina Duineveld; zij werd Opoe Engel genoemd.

Aktiviteiten

Ik ben journalist, fotograaf en columnist bij de Oegstgeester Courant. Mijn column heet Oegstgeestigheid.
Iedere week wordt er een column bijgeplaatst. U kunt terugbladeren op de site naar oudere versies van de column tot en met 1985. Sinds enige jaren staat de column in kleiner formaat op de voorpagina van de Oegstgeester Courant. Zelfs de titel is korter. De column heet nu Oegstgeestig.

Stuur eens een E-mailnaar Wil van Elk.


Familiefoto familie Van Elk

 
Op deze schitterende familiefoto staat uiterst links mijn opa Wilhelmus van Elk (31-01-1897 - overleden 27-10-1972). Hij was de vader van mijn vader Adrianus Wilhelmus (28-12-1927 - overleden 19-08-2004). Mijn grootvader trouwde op 13 januari 1921 met Anna Wilhelmina van der Weijden (22-02-1901 - overleden 14-07-1970). Mijn grootvaders vader Johannes zit links in het midden, hij was getrouwd met Maria Christina Duineveld (Opoe Engel).
Zij woonden in De Engel (Lisse). In 2016 verscheen het boek: 1866 - 150 jaar - 2016 Duineveld in Lisse vier generaties aan de Heereweg.

 

Opoe Engel.


Oegstgeest digitaal

Op de site van de gemeente Oegstgeest zijn allerlei gegevens over en van de gemeente Oegstgeest te vinden.

Wim Hoogerdijk woont al jaren niet meer in Oegstgeest, maar kan en wil het dorp niet loslaten. Hij heeft een prachtige site met wetenswaardigheden over Oegstgeest, zowel over het verleden als over het heden.

De foto die ik stuurde naar het fototijdschrift Zoom, kreeg een eervolle vermelding!

Ik heb een pagina in Facebook geplaatst op het Internet die ik regelmatig voorzie van foto's van en over Oegstgeest. Zie: Oegstgeest in Beeld. Kijk in de rubriek foto's onder albums voor de vele lokaties.

Dat je lid moet zijn van de Oranjevereniging hoef ik niet uit te leggen. Voor de 7,50 euro lidmaatschap hoef je het overigens niet te laten. De Oranjevereniging Oegstgeest organiseert ieder jaar fantastische evenementen voor de inwoners van Oegstgeest. Leuk als je daar met jouw lidmaatschap steun aan betuigt. Op de website www.oranjeverenigingoegstgeest.nl vind je meer hierover. De vele foto's die ik maakte tijdens de vele Oranjefeesten staan op de Facebookpagina van de Oranjevereniging Oegstgeest.


Voor Dorpslab houd ik Oegst! de Uitagenda voor Groot Oegstgeest bij. Op donderdag 4 juli is de Agenda opgegaan in de nieuwe website van Dorpsmarketing Oegstgeest.
Terug naar begin van deze pagina.