Het bestuur

Astrid van Wijk-Saporito (webbeheer)

Is cultuureel antropoloog en in 2005 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Momenteel is zij werkzaam bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Haar insteek is organisaties meer bekend te maken met een antropologische aanpak bij veranderings- en communicatieprocessen en het vormgeven van beleid.

Roxane Beumer (ad interim voorzitter)

Is cultureel antropoloog, Coach,trainer en projectmanager. Zij is werkzaam voor een onafhankelijk loopbaanadviesbureau in Utrecht. Zij houdt zich bezig met ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van mens en organisatie en heeft ervaring met profit en non-profit bedrijven. In haar werkwijze typeert zij zich door het gebruik van creatieve methoden om drijfveren boven tafel te krijgen.

Mariet Meurs

Is consultant en cultureel antropoloog. Zij studeerde culturele antropologie in Nijmegen. Aanvullend volgde zij een managementopleiding en diverse consultancy trainingen. Zij werkte lange tijd als docent en opleider/trainer/adviseur in het (post) hbo. Sinds 2008 is Mariet managing partner van STME consultancy. Mariet adviseert en begeleidt organisaties bij interculturalisering en bij interculturele competentieontwikkeling van professionals en managers. Zij verzorgt onder meer scholingen, lezingen, workshops, werkconferenties, trainingen en coaching op het terrein van culturele diversiteit

Wietske Hagg

Wietske is antropoloog en werkt momenteel aan een promotie onderzoek naar de functie van humor in interculturele werkrelaties. Wietske streeft ernaar een bijdrage te leveren aan inzichten, theorievorming en handvatten voor effectieve interculturele communicatie en samenwerking met humor.

Actieve leden
Sylvia Mannaerts en Jacqueline Crooijmans