Druk op F11

Mijn HomePage
Martijn's siteeven voorstellen
Willem van der Vaart

   Gepensioneerd voorheen fotolaborant
geboren te Enschede in 1930;  gehuwd; 3 zonen en 5 kleinkinder

Ik kom uit een bouwvak gezin, één meisje en zeven jongens, waarvan m'n zus en vijf broers zijn overleden.Mijn jeugdjaren heb ik voornamelijk in Assen gewoond, waaraan ik menig prettige herinnering heb bewaard. M'n vader was timmerman en er bestond maar één beroep en dat was bouwvakker, daarom drong hij bij ons, de jongens, aan om een vak te leren, als we eenmaal een vak konden, mochten we later altijd nog veranderen. Zo doende zijn er van de zeven er vijf timmerman en één schilder geworden. Zelf heb ik een aantal jaren als timmerman gewerkt,o.a. in de Noordoost polder en na de waternoodsramp in Hellevoetsluis en in Nieuwe-Tonge gewerkt aan de Finse woningen die geschonken warendoor Finland. Ik ben mijn vader dankbaar dat hij ons een beetje gestuurd heeft, want het vak van timmerman komt nog altijd van pas. 

Daarna heb ik toch een ander vak gekozen, en wel in de Fotografie dat toen m'n hobby was. Mijn fotohandelaar zocht iemand voor de Doka (donkere kamer) en vroeg of ik geen zin had om bij hem te komen werken, dat heb ik gelijk aanvaard en heb daar dertien jaar gewerkt, en alle voorkomende werkzaamheden gedaan, inclusief als winkelbediende, onderwijl mijn diploma's Fotohandelaar en Fotoreportage gehaald. Na die 13 jaar in twee verschillende fotocentrale's gewerkt, al met al bij elkaar ook zo'n 20 jaar. Door mijn werk verwaterde de hobby fotografie een beetje en kreeg ik meer interesse in computers.

Op de pagina HOBBY kunt U lezen wat daaruit geworden is.  Ik ben nu bezig mijn HomePage te vernieuwen. Dat wordt ook al een kleine hobby, pas pagina's met Animatie voorbeelden toegevoegd die ik van het internet heb geplukt, bekijk ze maar, klik er met de rechte muisknop op en sla  ze op,  gebruik ze in je eigen pagina's, let wel ze zijn niet van mij maar komen van het internet..

Top

 
het laatst bijgewerkt op  dinsdag 07 april 2009