= Thuispagina =

 
 
 

Volhardend En Langzaam Omhoog


Fietsverhalen van Kitty en Dick

Hoewel het de indruk zou kunnen wekken, heeft de 'VELO'-site niet noodzakelijkerwijs iets met 'snelheid' van doen... eigenlijk meestal niet! Daarentegen alles - nou ja, alles: in ieder geval veel - met fietsen!

Op deze site zijn dagboekverslagen te lezen van fietstochten die wij maakten, grote en kleinere. Daarnaast ook van dagtochten vanuit een vaste standplaats, waarbij het dan meestal draaide om het bedwingen van "grote" cols.

Sinds 2006 vergezelt een GPS onze fietsreizen, ook op fiets-dagtochten in Nederland, zowel op trekkingfiets, racefiets als ATB. Een klein aantal daarvan is te vinden op GPStracks.nl, hier zijn ze allemaal te downloaden... Klik hier voor een overzicht of navigeer er via de menubalk naartoe. Ook bij de reisverslagen zul je steeds meer een GPS symbooltje zien: door erop te klikken is de betreffende track direct te downloaden.

In de loop der jaren zijn we ook wat serieuzer begonnen met wandelen. Eerst ter afwisseling van fietsvakanties-vanuit-standplaats (bv. Oetztal), maar vanaf 2011 ook echte wandelvakanties (van onderkomen naar onderkomen). Verslagen hiervan horen hier natuurlijk niet thuis en zijn dan ook elders te vinden.

 

Vragen of Opmerkingen?
©Yemrev 2001-2012

Nieuws!

 

Januari 2014

 

HEET NIEUWS:

Verdere ontwikkeling van de VeloSite in deze vorm is stopgezet. We gaan verder als Wordpress blog, eenvoudiger bijhouden en meer ruimte voor foto's.

Onze fietsavonturen vanaf 2012 zijn nu te volgen op VeloSite2.0, het eerste verslag is inmiddels gepubliceerd.

 
 
maart 2012: oprichting van de RandoSite, het zusje van deze fietssite, in Blog-vorm. Hier zijn onze verslagen, foto's (ook grote) en GPS-tracks resp te lezen, zien en downloaden. Mede mogelijk gemaakt door Wordpress.
De reden: wandelen maakt steeds vaker deel uit van onze vakantie-aktiviteiten en de verhalen horen hier niet thuis. Ze verdienen een eigen site.