Mijn naam is Trudy van der Gaag.

Nadat ik voor mijn werk op diverse plaatsen in Nederland had gewoond ben ik teruggegaan naar mijn geboorteplaats Heerlen, waar ik me in 1992 ben gaan verdiepen in fotografie.

Aanvankelijk waren zwart-wit foto’s uit eigen doka en dia’s fijn om te maken, maar na diverse fotocursussen ben ik momenteel meer bezig met digitale fotografie en de bewerking daarvan.
Eerst ben ik lid geweest van 2 verschillende fotoclubs. Hiervan heb ik erg veel geleerd. Daarna heb ik in 2005 Fotoclub FotArt in het centrum van Heerlen opgericht, die nog steeds bloeit.

Ik was een van de exposanten bij diverse tentoonstellingen.

In 2004 werd me gevraagd mee te doen aan de nevenexpositie bij Mediagroep Limburg in Sittard in het kader van de verkiezing van de Zilveren Camera.
Van juli tot oktober 2004 exposeerde ik samen met mijn man Wim in de Vroedvrouwenschool Imstenrade.
In 2007 exposeerde ik als mede-exposant tijdens de Open Monumenten dagen in het Glaspaleis met als thema: gebouwen in Heerlen.
Voor de wedstrijd “met andere ogen” werd mijn sequentie in 2008 gepubliceerd.
In de maand november van 2008 exposeerde ik in fotozaak Gery.
In oktober 2010 was ik mede-exposant bij onze clubexpositie in café d’r Klinge in Heerlen. Hier was mijn thema “de ontmoeting”.

 In maart 2015 bestond Fotoclub FotArt al 10 jaar.

Veel plezier bij het kijken van mijn foto's. Ik zal mijn website regelmatig updaten. Voor meer informatie over mijn werk: mijn emailadres is trudykock@ziggo.nl

 

©Trudy van der Gaag-Kock