Home Of The Musician!

CLASSICROCKALBUM

INTERVIEWS

STUUR EEN E-MAIL


Welkom op de site van Home Of The Musician!

Deze site was ooit opgezet als 'muzikantenbank', maar daar waren er al genoeg van. Een lange tijd zat-ie ergens verborgen op het Internet, maar nu is-ie weer actueel. Hoewel de Classic Rock Start Page in 2017 is opgeheven, is een groot gedeelte van de inhoud van die site nu hier te vinden.

In de linkerkolom staan links naar INTERVIEWS met rockartiesten die ik voor de Classic Rock Start Page deed. Tevens interviews met leden van de voormalige Nederlandse superband Sweetd'Buster.

Ook kun je hier je favoriete CLASSIC ROCK ALBUM achterlaten, die in een lijst wordt gezet. Je album krijgt 1 punt, en zo kan er een mooie lijst ontstaan, die in een iets andere vorm ook op de Classic Rock Start Page heeft gestaan.

In de rechterkolom staat een uitgebreide lijst met MUZIEKPODIA, waar je als band/artiest mogelijk gigs kunt boeken. Staat jouw favoriete muziekpodium er (nog) niet bij, meld hem dan aan via "Contact".

Ook kun je via "Contact" je eigen album aanmelden als LP/CD VAN DE MAAND. Je krijgt zo een maand lang gratis reclame voor je album.

En geen moeilijk gedoe met aanmeldprocedures, wachtwoorden en gebruikersnamen: welnee, gewoon klikken, invullen en opsturen!

Concertagenda Progressive Rock Nederland

Advertenties

Hier uw advertentie? Click op Contact!

Links