Alle rechten voorbehouden © Stichting Snoezelhond  KvK 60447141

 

Home Snoezelen Voorleeshond De honden en kat De Stichting DVB FEO In Memoriam
Sponsors
Stichting Snoezelhond werkt zonder winstoogmerk, uitsluitend met vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties.
De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Er zal actief gezocht worden naar sponsors
Dankzij giften en donaties in de afgelopen tijd heeft de stichting haar werkzaamheden kunnen doen. Onze hartelijke dank daarvoor!
Stichting Snoezelhond ontvangt de opbrengst van elk verkocht hondenpootje-kadozeepje van De Zeeptuin. De Zeeptuin is een online shop voor exclusieve en handgemaakte kadozeepjes.  Klik hier voor de website.
Naast de sponsoren worden er door diverse particulieren, zorginstellingen en anderen regelmatig financiële bijdragen en bijdragen in natura gedaan aan de Stichting voor de voesdelbank.
De rolstoelen van Flash, Ivaylo  en Rincewind komen bij hondenrolstoel.nl vandaan. Zij hebben ons enorm geholpen met de rolstoel voor Ivaylo.

Een Hondenrolstoel is een hulpmiddel voor honden die iets mankeren aan rug, heup of achterpoten en daardoor niet goed uit de voeten, ehhhh...pootjes, kunnen. Om ècht als een verlengstuk van het eigen lichaam te kunnen functioneren, wordt iedere Hondenrolstoel aangemeten als een maatwerkkostuum en door ons voor de hond in kwestie speciaal op maat gebouwd.
In de Hondenrolstoel krijgt de gehandicapte hond de vrijheid, om te gaan en te staan waar hij wil, weer helemaal terug zodat hij weer een echt hondenleven kan leiden.
Husse Groningen sponsort de snoezelkatten en Blue. Daarnaast komt de “hussemeneer” regelmatig wat voer doneren voor dierenvoedselbank FEO.
Klik hier voor de faceboekpagina van Husse Groningen