Alle rechten voorbehouden © Stichting Snoezelhond  KvK 60447141

 

Home Snoezelen Voorleeshond De honden en kat De Stichting DVB FEO In Memoriam
Sponsors
Stichting Snoezelhond werkt zonder winstoogmerk, uitsluitend met vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties.
De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Er zal actief gezocht worden naar sponsors
Dankzij giften en donaties in de afgelopen tijd heeft de stichting haar werkzaamheden kunnen doen. Onze hartelijke dank daarvoor!
De bedrijfskleding is mede mogelijk gemaakt door Kunststofbouw Oldambt. Kunststofbouw Oldambt staat voor Vakmanschap en kwaliteit en Woningaanpassingen voor de WMO.
Klik hier voor de website.
Stichting Snoezelhond ontvangt de opbrengst van elk verkocht hondenpootje-kadozeepje van De Zeeptuin. De Zeeptuin is een online shop voor exclusieve en handgemaakte kadozeepjes.  Klik hier voor de website.
Naast de sponsoren zijn er door diverse particulieren, zorginstellingen en anderen financiële bijdragen en bijdragen in natura gedaan aan de Stichting in 2017 door: Bert en Rianne Werger, Woonzorgcentrum  Akkerheem ,Husse Groningen, Fam. Wildeboer.
Allen hartelijk dank!
De rolstoelen van Flash, Ivaylo  en Rincewind komen bij hondenrolstoel.nl vandaan. Zij hebben ons enorm geholpen met de rolstoel voor Ivaylo.
Er lagen 3 zeepmallen in de brievenbus. Ze zijn speciaal voor Stichting Snoezelhond ontworpen en gemaakt door Ivon van Soapy's Choice. De zeepjes worden door de Stichting weggegeven.
Klik hier voor de website van Soapy’s Choice
Dierenvoedselbank Feo (onderdeel van Stichting Snoezelhond) ontvangt regelmatig een donatie versvoer van De Graaf Petfoods uit Den Haag. Wij zijn hier heel blij mee voor onze vers-voerende klanten.
Tijdens de 30e editie va het Wedderbergen Volleybaltoernooi in juli 2017 heeft Josephine van der Woude Snoezelhond als goed doel gekozen. Ze heeft die dagen € 220,= bij elkaar gemasseerd en dat bedrag werd nog eens verdubbeld door de organisatie. We zijn nog steeds sprakeloos en danken Josephine én de organisatie voor deze enorme grote gift! Klik hier voor de website van Josephine.
De honden en kat worden  ondersteund door  Natuurlijke Diergezondheid & Acupressuur  Lunanueva.