Alle rechten voorbehouden © Stichting Snoezelhond  KvK 60447141

 

Home Snoezelen Voorleeshond De honden en kat De Stichting DVB FEO In Memoriam
Alle therapiehonden van Snoezelhond zijn getest door een ervaren gedragsdeskundige. Hun karakter en werklust zijn uitstekend en goedgekeurd. Een groot voordeel van onze honden (en kat) is dat ze gewend zijn aan onder andere rolstoelen en scootmobielen.
De snoezelhonden en kat
Fearless, onze snelle spaanse Galgo die behalve rennen het knuffelen tot één van zijn grote hobby’s heeft gemaakt.
Flash, onze dove maar zeer actieve Toller is wegens omstandigheden eerder met pensioen gegaan. Hij woont uiteraard nog gewoon bij ons.
Ivaylo, onze andere spaanse Galgo. Hij heeft het snoezelen als een soort tweede natuur. Ivaylo geniet inmiddels van zijn welverdiende snoezelpensioen.
Hij gaat af en toe nog wel mee!
Ishtar, de snoezelkat.
Een turkse angora. Flink uit de kluiten gewassen maar de grootste knuffelaar die je maar kunt bedenken.  Dol op alles wat groen is , maar soms ook wel op zijn snoepjes.
Musi (Flow) onze spaanse Podenco. Een heerlijke spring in’t veld. Musi gaat af en toe mee  naar bepaalde woon-zorgcentra.
Rincewind, luistert ook naar Rincie, of Prinsie.  Afkomstig uit Griekenland.   Rincie vindt het heerlijk om snoepjes te zoeken in een snuffelmat of ander speeltje.
Blue is acht poten op één buik met Rincie. Het is een enorme knuffelkont,  maar weet samen met Rincie ook veel kattenkwaad uit te halen. Blue komt ook uit Griekenland en woont sinds oktober 2016 bij ons.
Blue is ook onze voorleeshond.