Alle rechten voorbehouden © Stichting Snoezelhond  KvK 60447141

 

Home Snoezelen Voorleeshond De honden en kat De Stichting DVB FEO In Memoriam
Dierenvoedselbank Finsterwolde  (DVB FEO) is een initiatief en onderdeel van Stichting Snoezelhond.

Doel
Het doel van Dierenvoedselbank Feo is het inzamelen van honden- en kattenvoeding en verzorgings-spullen zodat we mensen in de dorpen Finsterwolde, Oostwold en Beerta kunnen ondersteunen bij de verzorging van hun huisdier wanneer dit om financiële redenen even niet meer kan of gaat.

Waarom
Door een voedselbank voor dieren kan worden voorkomen dat honden of katten op straat belanden omdat mensen er afstand van moeten doen. Het dier is vaak het enige wat men nog heeft en kan daardoor het algemeen welzijn van de mensen handhaven. Hierdoor worden mensen vaak ook weer maatschappelijk actiever (b.v wandelen met de hond) wat sociale contacten bevordert en eenzaamheid kan terugdringen.

Voor wie
Voor mensen die het niet breed hebben om wat voor reden dan ook maar het niet over hun hart kunnen verkrijgen om hun hond of kat de “deur uit te doen”. We zullen gegevens checken na retourneren van ons aanvraagformulier. We controleren de gegevens van de aanvragen welke binnen de grenzen van onze bevoegdheden vallen. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.
Wat u krijgt is afhankelijk van het aanbod.

Nodig:
*Voer
*Koekjes
*Anti-Vlooienmiddelen
*Speeltjes
*Dekens/kleedjes
*Plastic of papieren zakken
*Halsbandjes of riemen
*............

Indien u wilt helpen of meer informatie wilt, kunt u een mail sturen naar dvbfeo@ziggo.nl

Voor de actuele stand van zaken kunt u ook kijken op de facebookpagina van DVB FEO.


Dierenvoedselbank Finsterwolde e.o. (DVB FEO)