Introductie:

Met het groeien van het aantal scenery’s voor Lockheed Martin Prepar 3D flightsimulator kan het erg lang duren voordat P3D “vliegklaar” is.

Dit komt doordat P3D gegevens uit de scenery library in het geheugen laadt zodat deze scenery op het scherm zichtbaar wordt zodra men in de omgeving vliegt. Er zijn veel scenery’s geladen van gebieden waar niet gevlogen wordt. Hierdoor kan de “laadtijd” erg lang worden.

 

De oplossing:

Een oplossing is om de scenery die niet wordt gebruikt, in de scenery library “uit” te vinken of te verwijderen. Het “uit” vinken moet handmatig gebeuren en kost nog meer tijd omdat bij een volgende gelegenheid de scenery weer moet worden “aan” gevinkt of toegevoegd aan de scenery library.

Hier brengt P3D Scenery Library Selector uitkomst:

met FSX Scenery Library Selector kunnen verschillende scenery combinaties (library’s) uit P3D worden vastgelegd. Van deze vastgelegde library’s wordt er een geselecteerd voor gebruik in P3D.

 

Licentie:

P3D Scenery Library Selector is Freeware.

De software mag alleen ongewijzigd worden verspreid.

Het is niet toegestaan om wijzigingen in het programma of de lay-out aan te brengen.

 

Donatie:

Hoewel het gebruik van P3D SLS gratis is, zijn donaties van harte welkom via (CTRL+klik) PayPal           

 

 

 

het P3D SLS beginscherm

                               Introductie

Disclaimer:
De maker van P3D Scenery Library Selector is niet aansprakelijk voor enige schade (van welke aard dan ook) als gevolg van het gebruik van dit programma en / of uit de verkregen uit deze website.

2016 © Jan Dekker