Pink Meltzer

Pink Meltzer - dichterette van Leiden

Mail Pink

Er Zit Geen Dak In Verdriet
Pink Meltzer

Met 'hart voor de stad' dicht Pink alles open. Haar universele stijl spreekt velen aan. Gedichten over herkenbare emoties. Maar ook over Slagerij van der Zon en Voorheen Mol en de Groot.

Er zit geen dak in verdriet

Er zit geen dak in verdriet is de tiende bundel van dichterette Pink Meltzer. Over verlies en troost. Met een bouwplaat van grafisch vormgever Peter Visser. .

Leiden maak je zelf

Leiden maak je zelf is het tweede boek van dichterette Pink Meltzer en bouwplaatontwerper Peter Visser. 30 bouwplaten van iconische Leidse gebouwen met bijpassende gedichten.

Paper Poetry by Pink & Peter

Paper Poetry by Pink & Peter is het eerste boek van dichterette Pink Meltzer en bouwplaatontwerper Peter Visser. 20 gedichten, 15 bouwplaten en 4 collages als één verhaal.

HOOKED

HOOKED is de zevende bundel van Pink Meltzer, een chronologie van emoties.

Over Pink

Met regelmatige optredens in de stad, tien bundels en een aantal dichtprijzen in haar zak, bent u bij Pink aan het juiste adres voor een kort of lang 'gedicht op maat'. Zoals voor een bijzonder feest, opening van een expositie of andere gelegenheid. Ook geeft zij workshops "Dicht-je-Open" voor scholieren, studenten en gezelschappen. Tevens cursussen op het gebied van korte verhalen- en autobiografisch schrijven. Heeft u interesse? Mail dan voor meer informatie.

Zin in een sprookje?

Het meisje dat een kleur kreeg.

foto Pink Meltzer: Ilona van der Nat