Mawashi logo
Reikiavonden:

Wij organiseren regelmatig Reikiavonden. Deze staan ook open voor mensen die nog geen Reiki hebben maar er wel interesse in hebben. Kijk op de kalender voor data en opgave


Website deelnemers
Irene de Bruin
Petra Kennis

Welkom bij Mawashi

Mawashi is in 2002 opgericht als Reikicentrum voor cursussen en behandelingen door Petra kennis en Irene de Bruin. Later is ook Ab Mizee hierbij betrokken. Op dit moment worden de Reikicursussen en behandelingen alleen gegeven in Leiden en Voorschoten. Ook organiseren wij 2 keer per maand een Reikiavond in Leiden voor behandelaars en geïnteresseerden. Deze pagina's staan geheel in het teken van Reiki: de geschiedenis, de cursussen en het behandelen. Rechtsonder kun je ook doorklikken naar de pagina's van onze persoonlijke praktijken. Wij wensen je veel leesplezier.

Irene de Bruin: Hedikhuizen (Heusden)
Petra Kennis: Voorschoten en Leiden
Ab Mizee:Leiden

 

Mocht je teksten van deze site al op een andere site gelezen hebben, dan heb je nu het orgineel gevonden. Mocht er geen bronvermelding bij staan dan willen we dit graag weten. Hoewel wij liever zien dat mensen vanuit hun eigen visie over Reiki schrijven, is het wel toegestaan teksten van deze site te kopieren, mist wij hiervan op de hoogte worden gebracht, er toestemming voor geven en er een duidelijke bronvermelding bij wordt gezet met een link naar deze site.