Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: BOES BOESBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\J0254444.GIFINTERNET

Waarover moet mijn "homepage" gaan? Volgens mij is alles al een keer genoemd op Internet!
Daarom bedien ik me hier maar even met wat links van zaken die mij interesseren en waar ik me mee bezig houd. Ik heb heel veel hobby's en in mijn vrije tijd werk ik bij Tata Steel, voorheen Corus en wat daarvoor weer Hoogovens heette. Die hoogovens staan er nog wel maar die zijn nu dus van Tata Steel.

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Muizen opgelet!Ja lieve mensen, wij hebben katten, dus muizen zijn bij ons absoluut niet veilig!

Onze katten krabben en mauwen hier!!!!

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: De kattenfamilie, met katten van ons, en van onze (schoon-)ouders

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\qsl-kaart.gif

Als kleine jongen was ik al ge´nteresseerd in radio's. Ik heb de radiohobby als DJ via een lokale omroep en als radiozendamateur beoefend. 
Als DJ heb ik al een paar jaar lang geen plaatjes meer gedraaid, als zendamateur ben ik ook niet meer zo radio-actief. Maar er zit wel weer leven in de brouwerij, lees het in mijn radioverleden.

Ook de ontvangst van radio- en televisiezenders hebben me altijd wel ge´nteresseerd. Dat begon begin jaren '80 met de vele piratenzenders die vooral op de FM-band actief waren, maar sommigen ook op de Middengolf. Er staan thuis heel wat ontvangers om diverse frequenties te kunnen ontvangen: van een kortegolfontvanger via een scanner tot een satellietontvanger. Meer hierover op een aparte pagina.

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\Radio.gif

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\J0336387.GIFBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\J0189228.GIF

Zelfs signalen van negen verschillende satellieten worden hier dagelijks uit de lucht geplukt. Geen kabel meer, maar gewoon 1500 zenders op de schotel.
En nee: we kijken ze natuurlijk niet allemaal!

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: BOE!

Ondanks gebrek aan gras heeft de koe in onze tuin het reuze naar haar zin! Dat komt mede door het gezelschap van Piet, onze tuinkabouter.

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\Koe in de tuin.jpg

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Boes

De bekendste koe op aard: BOES.

Ik kan mezelf best wel een computerfanaat noemen. Maar waar anderen zich voornamelijk bezig houden met de nieuwste software ben ik eigenlijk meer een hardwareverzamelaar! Want zo staan er naast mijn  werk-pc, een Pentium IV nog meer pc's in huis. Dit verhaal wordt voor deze pagina te lang. Meer hierover op "Boes en zijn computer".

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\J0254446.GIF

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: XS4All

Aan een internetverbinding stel ik hoge, doch geen abnormale eisen. Hij moet het gewoon altijd doen en de door de provider beloofde snelheid moet gehaald worden. Dat dat niet altijd is gebeurd leest U in dit betoog over mijn verleden op internet.

Tot zover dit overzicht.
Een prettige dag verder ! ! !

En wilt U me mailen, dan kan dat via
  .

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: D:\Web\boesboes\INDEX.HTG\J0254407.GIF