Nieuws

'Terugkeer naar levenslicht', 1e jaargang, nr. 4: winter 2017/2018 

Recensie Geraakt door hem.

Klik op de afbeelding om het artikel te downloaden.NIEUWSBRIEF: Vrienden van de begraafplaats Rusthof Amersfoort

Klik op de afbeelding om het artikel te downloaden.


 

                                                                                                Gemaakt door fotograaf Gerard Oonk, gofoto.nlHenneke Dijkstra vertelt over haar boek op de radio bij de Golfbreker in Amersfoort.

Klik op de afbeelding om de uitzending te downloaden.

Recensie in de Rondzendbrief van 10 april 2016, jaargang 36 nr.


Klik op de afbeelding om het Artikel te lezen.


Artikel in De Stad Amersfoort.nl op pagina 19: 'Boek Geraakt door hem doet de ogen openen'

Lang droeg Henneke Dijkstra een ondraaglijk geheim met zich mee. Een geheim dat ze tot aan haar graf bij zich wilde dragen, maar de dood van haar zoon veranderde alles. Hoe moeilijk haar leven ook was; het overlijden van haar zoon gaf haar de kracht om door te gaan. Het resulteerde in een boek, dat iedereen de ogen moet doen openen. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

  Boek: 'Geraakt door Hem'

Henneke Dijkstra vertelt haar levensverhaal vanaf haar jeugd tot en met het overlijden van haar eerste zoon Edwin in 1999 na een verkeersongeval. Door een bijna-doodervaring op dertienjarige leeftijd, waar zij al die tijd niet over gesproken heeft, vindt zij de kracht om met de dood van haar zoon om te gaan. Haar moeder overleed toen zij elf jaar was. De komst van een stiefmoeder op twaalfjarige leeftijd en haar intense dromen hebben breedbandige sporen in haar leven nagelaten. Zij had deze kant van haar leven mee willen nemen in haar graf, maar wil nu het hemelse licht door laten schijnen op aarde.

BIOGRAFIE:

Henneke Dijkstra (Hazerswoude, 1955) heeft tot 2012 gewerkt in de zakelijke dienstverlening, zowel in het westen als in het midden van Nederland. Altijd heeft zij anderen in hun werk bijgestaan. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt aan haar boek en is zij in de eindfase van een Bachelor WO-psychologie. Ook heeft zij astrologie bestudeerd en vele boeken gelezen op het gebied van esoterie en geestelijke zelfverwezenlijking. 


Boekpresentatie

        

                                                  

20 december 2015 heeft de boekpresentatie in Amersfoort plaatsgevonden over 'GERAAKT door hem'.  Klik hier voor het verslag.