Gastenboek met berichten voor Bep Otten.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Klik op >> DEZE TEKST << om een reaktie aan mijn gastenboek toe te voegen.


  Het blijft leuk, mooi, ontroerend en interessant.... 
Nick
Son en Breugel, - Sun Aug 5 01:02:55 2018
Leuk dat je mijn uilskuiken als achtergrond hebt gebruikt! Het was 31 mei jl. toch bijzonder om 5 van die kerkuilen bij elkaar te zien toen ze geringd werden. En net op tijd, want ze zijn nu alle 5 al 2 weken geleden uitgevlogen!
Nick
Breukeleveen, - Wed Jun 25 13:33:03 2014

Weer eens even rondgekeken , met name " Julianapark " en we kunnen je maar 1 reactie geven namelijk :

TOP !

Gerrit & Virgie
ALMERE - BUITEN - Wed Nov 13 23:11:37 2013

Hoi ma,

Ton en ik hebben zojuist je laatste veranderingen op je site bekeken. Je apart opgestelde deel van Marco en René is erg mooi en zeer indrukwekkend. Vooral de tekst bij de foto's van de jongens. Wij waren er stil van. Iets wat ons zelden overkomt.

We werden gelijk teruggeworpen naar de tijd waarin liefde, hoop, wanhoop en saamhorigheid sterk naar voren kwam. Gevoelens die jij ongetwijfeld ook zal hebben gehad tijdens het plaatsen van foto's en schrijven over Marco en René. Dapper.

Wij vinden het fijn dat je er vroeger voor ons vieren was. En dat je er met warme gevoelens aan terug kunt denken. Dat doen wij ook!!!!! 

Dikke kus  van ons.

Ton en Els
Maarssen - Wed Sep 11 21:12:06 2013

Lieve Oma,

Sinds maart 2013 ben ik in de familie gekomen door een relatie aan te gaan met Stefan, uw kleinzoon. (Nou ja, klein?) Het is best snel gegaan, want in april 2013 woonde ik al met hem samen hier in Lelystad. En gelukkig gaat het nog steeds goed!

Oma, ik vind deze site geweldig! De foto's, uw verhalen die u zo prachtig verwoordt maken diepe indruk op me! De gedichtjes en niet te vergeten; de herinneringen die u er aan hebt! Prachtig! Blijft u dat zeker doen, want u kunt hier uw emoties en gevoelens in kwijt met de zware dingen die u mee maakt. Ik ben niet uw directe familie, maar ik weet wat u mee maakt, want aan de ziekte van Kahler ben ik in juli 2013 mijn oma verloren. Ik wens u veel sterkte en hoop toe en onthoud dat we u bijstaan!

Liefs Vivian en Stefan

Vivian en Stefan
Lelystad - Mon Aug 19 16:06:45 2013

Hoi ma,

Je site groeit en groeit maar. Het ziet er super uit. Ook je reis in Rusland is fantastisch. Wat een werk zul je hieraan gehad hebben.
Je doet het toch maar. Petje af.

Liefs van je dochter

Els
Nieuwegein - Tue Apr 9 15:25:52 2013

Goedendag Oma,

Zoals gisteravond beloofd heb ik bij deze uw website bekeken. Had ik het maar eerder gedaan, want ik vind het echt een super leuk initiatief en het ziet er nog eens erg goed uit. Ik kan het je niet nadoen.

Ik zal binnenkort, zodra deze gemaakt zijn, meteen wat foto's van mijn nieuwe geliefde Vivian en mijzelf naar je toe mailen.
Ga zo door, lieve Oma, want je bent echt goed bezig en ik hoop dat het nog lang zo zal blijven.

Stefan

Stefan van Gein
Lelystad - Thu Mar 28 14:11:20 2013

De verhuizing naar jouw eigen site blijkt een groot succes te zijn geworden. Ik heb verder geen gemis kunnen ontdekken, dus laat hem maar weer verder groeien en bloeien! Voorlopig lijkt het toch geen weer te worden waarbij je uitgebreid in de zon kan gaan zitten om weer een zomers kleurtje op te doen...

Nick
- Sun Feb 3 16:52:33 2013

Ha ma,

Ik ben blij dat ik nu via mijn laptop eindelijk alles kan bekijken op jouw site. Wat ziet dit er ontzettend leuk uit. SUPER!!!!! Mijn petje af hoor. Ik denk dat ik hier geen geduld voor zou kunnen opbrengen. Ga vooral lekker zo door.

Ik hou van je.
 en liefs van je dochter

Els
Maarssen - Tue Aug 21 21:56:39 2012

Nou nou je hebt er iets moois van gemaakt hoor en ja wij kunnen hem nu ook openen
de foto,s van onze andere kinderen die er nog niet opstaan volgen binnenkort
vonden het zaterdag erg gezellig
groetjes van ons en tot gauw

Cees en Sonja

Sonja
Duitsland - Mon May 21 18:42:48 2012


Omaaaaaaaa!!!! Wat leuk, al die foto's! Zit het net lekker met Stefan te bekijken en we vinden het allebei helemaal geweldig. Ik zie je snel weer, ga even bij pa informeren wanneer we weer kunnen daten ;)
Dikke dikke kus!!!!!

Yana
- Thu Mar 22 18:09:11 2012

Lieve zus Bep,

We (Betty en Mart) zijn op dit moment in Costa-Rica en hebben zojuist je website bekeken.
We zijn onder de indruk ,en hebben met veel plezier de foto's bekeken.
Wat een mooi gedicht van Nico.
Fijn dat het goed met je gaat en we blijven je volgen.

Saludos, Mart

Marten Otten
- Mon Mar 19 15:41:59 2012
Jouw website groeit en bloeit! Ik heb je net wat foto's van mijzelf gestuurd die je nu direct al kan gebruiken. De update met foto's die -wat verser- (lees -recenter-) zijn volgt dan ietwat later, maar dan heb je nu alvast wat. Jouw achterban-pagina ziet er op dit moment toch echt nog ietwat kaaltjes uit, dus ik hoop dat je deze foto's alvast wilt gebruiken! Ik ben en blijf benieuwd!! Ook naar wat er nog meer gaat verschijnen. Ga zo door ennuhhhhhh.... Volhouden hoor!!

Nick
- Sat Mar 17 17:08:48 2012
Ik geloof dat je de smaak al helemaal te pakken hebt! Of niet soms? Je hebt de opzet iets veranderd, maar het is nu wel makkelijker toegankelijk. Goed hoor!! En die pagina over jullie ballonvaart is ook erg leuk geworden zo. Ik word nieuwsgierig naar de rest. Wat heb je nog meer in huis? En heb je al een eigen scanner?? Ik ben blij met, en trots op mijn leerling(e)! Ga zo door!! Kizzzz...

Nick
- Wed Feb 15 15:46:14 2012

Omaaaaa!! De foto's zijn ingescand :) :) Ze zijn erg mooi! De kwaliteit is bovendien ook heel goed, dus ik kan niet wachten om ze op je website terug te zien :D Als je er nog meer hebt, hoor ik het graag! We vonden het heel leuk om te doen ;) Kussies uit Weesp
PS: je site doet het prima op mijn computer, dus geen zorgen ;)

Yana
- Sat Feb 4 16:26:12 2012
Ik kom echt niet verder als de pagina met de text '' Toen voor mij het licht ...... '' ( beginpagina met vlinders ) 

G.
Almere - Buiten - Thu Feb 2 11:57:45 2012

Hallo oma!

Goh, wat een leuke site heb je! Ik hoor van papa dat je er zelf druk mee bezig bent :-) Als je nog foto's in wilt scannen, heb ik een mooi ding thuis staan wat er heel goed in is ;-) Ik ga kijken of ik volgende week samen met papa naar je toe kan komen (dat is, als hij me mee wil nemen), maar dan kan je ze wellicht alvast klaar leggen! Koes koes! :-D

Yana
- Tue Jan 17 21:51:56 2012
Geweldig!! Hoe heb je het weer voor elkaar gekregen?!? Zo zie je maar weer, met goede zin en met het investeren van wat tijd en energie kom je een heel eind. Ik ben erg benieuwd naar wat je hier in de toekomst allemaal nog wil gaan toevoegen, dus ik kom zeker zo af en toe eens even kijken wat je nog meer bedacht hebt. Succes!! ;-)

Nick
- Wed Jan 11 16:26:03 2012