Links naar aan gevechtsporten gerelateerde sites

Wi-Su do bond - De Wi-su-do Bond is een vereniging die in 1990 is opgericht met als doel “het doen beoefenen en het bevorderen van de gevechtssport (gevechtskunst) in al zijn verschijningsvormen…”.

Aiku Ryu is een school voor Oosterse krijgskunst, waar de disciplines Iaido, Aikido, Jiu-Jitsu en Tai Chi kunnen worden beoefend. Sensei is Piet Hoogstraten.

Kamome Ryu is een school voor Japanse en Chinese zwaardtechnieken ondergebracht bij de vereniging Snel en Lenig in Wassenaar. Sensei is Peter de Jong, hij beoefent sinds 1995 Iaido/Iai-jitsu bij Shihan W.P. Wiersma.

Fudoshin Dojo - in deze school te Ommen worden voornamelijk de traditionele oosterse krijgskunsten Aikido en Iaido bestudeerd. Sensei is Martien Strik (4e dan Aikikai Aikido en 3e dan Iaido) hij heeft deze krijgskunsten gestudeerd bij respectievelijk Shihan W.P. Wiersma en Sensei P. Hoogstraten.

Shin Sei Ryu - in deze school in Beuningen beoefend men de Japanse Krijgskunsten: Iaido, Aikido, Kendo en Tameshigiri. De lessen worden gegeven door Bob Walker en Martijn Hordijk.

 

vechtsport.pagina.nl - start pagina met zeer veel links over de verschillende gevechtsporten.