Frank Rozendaal - Leadzang en KazooBen Wisselingh - DrumsGoof Zweekhorst - Gitaar en ZangHans Stok - GitaarHuub Luik - Contrabas en Basgitaar

 

Hans

Is begonnen als Bassist en heeft zich weten op te werken tot 1e gitarist van de band. Hans heeft gespeeld bij de bekende Margie Ball & The Gamblers en heeft zodoende bakken ervaring. Met zijn speciale geluid weet hij altijd de zaal plat te spelen. Hans is de vader van de band en is er vanaf het eerste uur bij. Door de jaren heen is de bezetting enkele malen gewijzigd, maar hij is er nog steeds and still growing strong!!!!

Hans heeft een grootse verzameling oude gitaren, Gretsch, Gibson, Fender. Deze man draait er zelfs zijn hand niet voor om, om zelf een gitaar te bouwen. Zijn voorkeur gaat uit naar hollowbody gitaren uit de jaren '60. Die nieuwe troep hoeft hij niet.

 

naar boven

 

Goof

Gitarist en zang. Na vele bands gezien te hebben is Goof neergestreken waar zijn hart ligt. De Rock 'n Roll. Goof is de Drive van de band, de Criticus en de Perfectionist. Met zijn inzet weet hij iedereen te motiveren. Goof is ook degene die altijd de speciale composities maakt, een medley of een eigen compositie. Bij Goof komt het altijd goed.

Goof speelt op Fender Stratocaster, Ovation en Gibson Epiphone Hollowbody.

 

naar boven

 

Ben

Is de man van de potten en pannen... drums dus.

Hij gaat altijd helemaal van kiet achter het fornuis en is de grappenmaker van de band. Hoewel hij al in verschillende bands heeft gespeeld heeft hij bij de Real Rockers pas echt zijn draai gevonden!

 

naar boven

 

Huub

Beter bekend als Mr. Moon.

Huub is de laatste aanwinst van de band. Contrabas of normale bas, hij draait er zijn hand niet voor om. Hij is ook een snelle leerling, want kort na zijn aantreden kende hij het gehele repertoire al uit zijn hoofd (knap als je weet dat we rond de 100 nummers spelen).

Huub is getrouwd met een Amerikaanse schone en heeft hiervoor vooral Blues & Jazz gespeeld met Ben Langeweg.

Maar... uiteindelijk kom je altijd bij je roots terug....R&R!!!!

 

naar boven

 

Frankie

Leadzang en kazoo

Frank is rond zijn 15e actief begonnen met muziek maken.

Na diverse schoolbandjes begon het pas echt te lopen toen hij een eigen pianobar had in Frankrijk. Ieder weekend stond hij op de vleugel te blèren, vooral muziek uit de jaren 60/70/80/90.

Begonnen op piano, maar geëindigd bij de zang. Bij terugkomst in Nederland begon de muziek weer te kriebelen, en R&R was the one and only choice.......

 

naar boven

Oud-leden van de band:

Udo Loers en Jan Wouters

---000---

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografie


Frankie and the Real Rockers is een R&R band uit Den Haag.

De muzikanten uit deze band (allemaal liefhebbers) zijn tot elkaar gekomen door toedoen van het moderne wereldwijde web. Dat kun je van hun muziek niet zeggen, Frankie and the Real Rockers spelen rock and roll muziek uit de jaren 50 en 60.

Het hart van de band bestaat uit initiatiefnemer en geestelijk vader van de band Hans Stok. Hans speelt al vanaf zijn vroege jeugd basgitaar maar heeft sinds een aantal jaren zich het spelen van de gitaar eigen gemaakt. Met een linkerhand waarvan zelfs 1 vinger half is verminkt door een zaagongeluk weet deze vijftiger zich prima te redden.

Op de basgitaar is instructeur lastechnieken Huub Luik actief. Met tomeloze energie speelt deze jonge vijftiger zowel basgitaar als contrabas.

De 2e gitaarpartij wordt door één van de jongere spelers uit het veld, Goof Zweekhorst ter hand genomen. In zowel de slag- als solopartijen wisselt hij met Hans van rol.

Om ritme te houden in de brij van klanken slaat Ben van Wisselingh op de potten en pannen. Deze selfmade zakenman in alles wat verkoopbaar is weet in drummen een welkome afwisseling te vinden in zijn dagelijkse drukke leven.

Last but not least Frankie onze zanger. Heeft als 28-jarig broekie soms meer verstand van rock and roll muziek dan de oude rockers en kan met het zingen van deze muziek soms helemaal opgaan in de oude rock and roll.

 

---000---

home

 

 

 

de band

voorstellen
van de bandleden

biografie

Frank Rozendaal Zang
Hans Stok Gitaar
Goof Zweekhorst Gitaar en zang
Huub Luik Contrabas en Basgitaar
Ben Wisselingh Drum

 

 

 

We hebben elkaar 'gewoon' ontmoet via de internetpagina Marktplaats.nl (prachtig medium dat Internet) en we zijn binnen korte tijd uitgegroeid tot een gezellige vriendengroep die een gezamelijke hobby hebben....muziek!

EditRegion4