van den Berg Administratieve Dienstverlening
WELKOM      |       WIE BEN IK      |        DIENSTEN       |       TARIEVEN      |       CONTACT
Hartelijk welkom
op de website van van den Berg Administratieve Dienstverlening. Ik heb een kleinschalig freelance financieel bureau dat u tegen een redelijke vergoeding op velerlei wijzen administratief kan ondersteunen waarbij mijn focus gericht is op West Brabant.
Op 1 januari 2009 ben ik begonnen met een eigen bedrijf, welke ik momenteel nog combineer met een fulltime baan. De werkzaamheden geschieden daarom hoofdzakelijk in de avonduren en in de weekenden. Met ruim 12 jaar ervaring op verschillende gebieden in de financiŽle en administratieve sector ben ik de beste partner voor u!

Mijn werkzaamheden zijn gericht op zakelijke klanten (eenmanszaak of klein MKB bedrijf ongeacht de sector) en particulieren. Ik verzorg uw administratie en met de kennis die ik op vele fronten in de financiŽle administratie heb opgedaan kan ik u met bijna alles behulpzaam zijn. Voor particulieren verzorg ik uw aangifte en/of uw voorlopige teruggaaf met de meeste zorgvuldigheid.

Uiteraard blijft u als klant verantwoordelijk voor uw daadwerkelijke administratie of aangifte.
Zonder uw toestemming zal ik niets insturen of wijzigen in uw financiŽle gegevens.

Wellicht is uw interesse na het lezen van bovenstaande gewekt; u kunt dan contact met mij opnemen voor een nader gesprek


2011 van den Berg Administratieve Dienstverlening. All rights reserved.