Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Facebook, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  METROID PRIME 3: CORRUPTION VERHAAL DOOR:
  SAMUS ARAN.
  STERREN DATUM: 5/6/20XX.
  LOG BOEK NOTITIE: 2183.16.6913.

  De Metroid Prime Trilogy wordt Explosief afgesloten!

  Zes maanden zijn verstreken naar de gebeurtenissen op de planeet Aether. Aurora Unit 242, de super computer van de Galactische Federatie, is besmet met een mysterieus virus. De Galactische Federatie vermoedt sabotage door de ruimtepiraten en rekruteerd Samus en andere sterke premiejagers uit alle hoeken van de melkweg.

  Enkele minuten na hun eerste instructies, vallen de ruimtepiraten het schip van de Federatie binnen. De premiejagers komen onmiddelijk in actie, totdat ze door de wedergeboren Dark Samus tot stilstand worden gebracht. Deze vijand is sterken dan ooit, ze blaast Samus en haar vrienden aan de kant met een enorme lading Phazon.

  De premiejagers worden weer opgelapt door de artsen van de Galactische Federatie, maar blijken allen besmet met het Phazon-virus. Ze worden voorzien van Phazon Enhancement Devices (PED's) die hun eigen krachten versterken door een systeem dat 'Hypermode' wordt genoemd. Samus krijgt te horen dat Dark Samus van plan is het Phazon-virus over het universum te verspreiden via monsterlijke Phazon-zaden die 'Leviathans' worden genoemd. Samus zet de achtervolging in, maar krijgt ondertussen ook te maken met de angstwekkende effecten van haar eigen Besmetting.

  Tegen deze achtergrond van epische gevechten en persoonlijke strijd, begint het laatste hoofdstuk in de Metroid Prime Trilogy...