Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Facebook, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  VRIENDEN BONNEN.

  Vrienden Bonnen.

  De zo genoemde Vrienden Waardebonnen kunnen verkregen worden door bepaalde evenementen in het spel, Geheime Gebieden te ontdekken vijanden te doden op bepaalde manieren en tot slot door het redden van Federatie Infanterie. Ik heb al een aantal van deze Vrienden Waardebonnen ontdekt en heb er hier een lijst van gemaakt hoe je ze kan verkrijgen, er zijn er vast nog meer te vinden maar tot nog toe heb ik nog geen andere gevonden.

  100 Kills: Dood 100 Vijanden voor de 100 Kills Vrienden Bon.

  200 Kills: Dood 200 Vijanden voor de 200 Kills Vrienden Bon.

  300 Kills: Dood 300 Vijanden voor de 300 Kills Vrienden Bon.

  400 Kils: Dood 400 Vijanden voor de 400 Kills Vrienden Bon.

  500 Kills: Dood 500 Vijanden voor de 500 Kills Vrienden Bon.

  600 Kills: Dood 600 Vijanden voor de 600 Kills Vrienden Bon.

  700 Kills: Dood 700 Vijanden voor de 700 Kills Vrienden Bon

  800 Kills: Dood 800 Vijanden voor de 800 Kills Friend Voucher.

  900 Kills: Dood 900 Vijanden voor de 900 Kills Vrienden Bon.

  1000 Kills: Dood 1000 Vijanden voor de 1000 Kills Vrienden Bon.

  Discover Bryyo Ice: Ga naar Bryyo Ice voor de New Area Discovered Vrienden Bon.

  Stylish Kill Elysia, Skytown. Sky Bridge Hera. Negeer de Steamlord en loop direct door naar de andere kant van de brug trek de bevestigingen weg voor een leuke show en emotie en voor een Stylish Kill Vrienden Bon.

  Discover Eastern Skytown: G ebruik de Skytram in Elysia om naar Eastern Skytown te gaan voor New Area Discovered Vrienden Bon.

  Defeat 20 Space Pirate Commandos: Versla 20 Space Pirate Commandos voor de 20 Commandos Vrienden Bon.

  Discover Bryyo Fire Shortcut: Gebruik de pijpleiding vlak bij de Bryyo Fire temple (ice missiles nodig) voor de Shortcut Vrienden Bon.

  Secret Message Discovered: Speel heel de Valhalla door tot aan de cockpit en scan de Trooper en zijn PDA, voer de code in op de Computer voor de Secret Message Vrienden Bon.

  Harvester Destroyed: Gebruik het Commando Vizier om je ruimteschip de opdracht te geven de Harvester te bombarderen Pirate Mines, Phazon Harvesting voor de Harvester Destroyed Vrienden Bon.

  GF Trooper Saved: Red alle drie de Troopers vlak naar de Piraten aanval op de G.F.S. Olympus, de laatste geeft je de Trooper saved Vrienden Bon, (Lab Access) Schiet op het rode lichtje boven de deuren om de veligheids deuren te sluiten, maar je moet wel snel zijn je hebt slechts 3 seconden om te reageren.

  Icy Reptilicide: Zodra je de Ice Missiles hebt ga je opzoek naar Reptilicus, en bestook ze met je Ice Missiles, zorg ervoor dat je ze bevriest zodra ze hun boemerang hebben gegooid voor de Icy Reptilicide Vrienden Bon, als je het goed gedaan hebt komt de Boemerang terug en raakt hij de Bevroren Reptilicus waardoor hij dood gaat, persoonlijk vondt ik het het gemakkelijkste veel later in het verhaal nadat je de Nova Straal hebt bemachtigd, het is simpel, schiet gewoon twee keer een “normaal” schot op een willekeurige Reptilicus, nu wacht je even totdat de Reptilicus zijn boemerang naar jou gooit en dan vuur je je Ijs Raket. De combinatie van twee normale schoten met de Nova Straal en één Ijs Raket zou afdoende moeten zijn om de Reptilicus te bevriezen.

  Bowling for Bots: Gebruik de Boost Ball toepassing op een groepje Tin Bots laad de Boost ball op en rol door de vijanden voor de Bowling for Bots Vrienden Bon.

  Crash Landing: Dit is een van de coolste Vrienden Bonnen die je kan bemachtigen, maar ook zeker een van de moeilijkste. je kan dit alleen maar doen bij Armored Aerotroopers en hogere ranken van dit type Ruimte Piraat de truuk is om zoveel mogelijk volledige opgelaade schoten op hun af te vuren tot hun harnas wordt vernietigt, daarna zijn ze even verwardt maar dit is slechts 2 seconden, nu moet je je Grapple op ze gooien en zo hard als je kan terug trekken om ze uit elkaar te rukken, alsjeblieft, Crash Landing Vrienden Bon.

  AFBEELDINGEN.
  De geluidseffecten en de emotie van Samus bij deze twee zijn echt super gaaf.

   

  Bowling for Bots

   

  Stylish Kill

   

  Crash Landing

   

  Harvester Destroyed

   

  Icy Reptilicide