Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Hyves, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  METROID PRIME 2: ECHOES VERHAAL DOOR:
  SAMUS ARAN.
  STERREN DATUM: 5/12/20XX.
  LOGBOEK NOTITIE: 2056.78.9276.

  TWEE WERELDEN IN OORLOG.

  Lang geleden werd de planeet Aether bevolkt door de Luminoth. Dit volk leefde een vreedzaam en onbekommerd bestaan, maar asl snel werd duidlijk dat de energie van de planeet uitgeput raakte. Om dit gevaar het hoofd te bieden, bouwden de Luminoth energiebeheerders in drie verschillende gebieden, die ze vervolgens verbonden met hun Grote Tempel.

  Uiteindlijkwas het gevaar geweken en konden de Luminoth wederom een tijdperk van vrede en voorspoed tegemoet zien. Maar dit tijdperk hield niet lang stand. Een meteoor stortte neer op Aether. De explosie en de energie van de meteoor veroorzaakten een dimensionale breuk in de planeet, waardoor een tweede planeet in een andere dimensie ontstond. deze wereld, die grote overeenkomsten vertoonde met Light Aether, werd Dark Aether genoemd. Een kwaadaardig volk van duistere wezens, de Ing, kwam tevoorschijn uit de donkere dimensie om de wereld in chaos te storten.

  De Ing konden in de verlichte wereld vechten door de wezens van Light Aether over te nemen. De Luminoth konden daarentegen geen strijd leveren in de schadelijke gassen van Dark Aether, waardoor ze uiteindelijk van hun planeet werden verdreven.

  De energie van de planeet werd verdeeld tussen twee werelden, Light Aether en dark Aether. Als alle energie weer door Light Aether werd verzameld, zou Dark Aether vergaan. De Luminoth, die zich hiervan bewust waren, smeeden een plam alle energie aan Dark Aether te onttrekken. Maar het plan mislukte en de energiemodule die ze voor dit doel ontwikkeld hadden werd hen afgenomen.

  De Ing begonnen de energie aan alle Luminoth Tempels, met uitzondering van de Grote Tempel, te onttrekken, waardoor de levens van de Luminoth en het bestaan van Light Aether in gevaar werden gebracht. tegen deze achtergrond achtervolgde een Federatie-schip een schip van de Space Pirates naar het oppervlak van de planeet. Er ontstond een gevecht, waarna alle communicatie met de Federation-troepen werd verbroken. de Federation heeft Samus Aran erop uit gestuurd om de zaak te onderzoeken...

  Missie opdracht van Galactischec Federatie Hoofdkwartier. Achterhaal wat er gebeurd is met
  het Federation Transport Schip en red de overlevenden. Laatste bekende Lokatie, Planeet Aether, in
  het Dasha Gebied...
  Prioriteit 1...