Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Facebook, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  22-04-2011,

  Het is alweer een tijd geleden dat deze website werd geupdated of dat er überhaupt iets is toegevoegt in deze box, en nu is er ook weinig nieuws beschikbaar, het is vrijwel indentiek maar de reden dat ik deze update make is vanwege het feit dat ik zit te brainstormen om een compleet nieuw ontwerp te maken en een her lancering voor de oude website Metroid-eu, ik heb dit overlegt met andere mensen van de oude staff en we zien het allemaal zitten om Metroid-eu weer online te krijgen, maar het zal dan geen Metroid-eu meer heten.

  in het verleden hebben we helaas veel slechte dingen meegemaakt, hacks etc dus willen we de goede herinneringen houden voor wat ze zijn. De herboren site zal waarschijnlijk in volledig php zijn met een nieuwe naam en nieuw ontwerp. Buiten dat zal de infor vrijwel hetzelfde blijven als de oude website maar de filmpjes, reclame spots en mp3's worden verplaatst naar Youtube. Hou het hier in de gaten voor in de nabije toekomst meer informatie over de voortgang. Ik heb ook een directe link geplaatst op de index pagina alleen dit is een directe link naar de oude forums, het laatste stukje dat nog bestaat van het eens grote Metroid-eu. Ze zijn zo goed als dood nu maar je kan in ieder geval nog een kleine ervaring krijgen van wat ooit het grote Metroid-eu was.

  Sylux.