Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Facebook, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  20-03-2010,

  Teaser Trailer is geupdated en een nieuwe link is geplaatst naar mijn Hyves pagina, voor de mensen die meer willen weten over mij. Zie Over mij in de top navigatie. Dit is even de laatste update die ik zou maken, morgenvroeg vertrek ik naar Zwitserland voor mijn werk en ik zal daar een dag of 4 verblijven.

  Tot de volgende keer.

  ~Sylux.


  16-03-2010,

  Metroid Prime Vijanden pagina is aangepast op dezelfde manier als het interactieve scan menu dat wordt gebruikt in de vijanden pagina's van Metroid Prime 2 en Metroid Prime 3. Veel plezier ermee.

  ~Sylux


  11-03-2010,

  De laatste informatie over de release van metroid Other M in Europa staat geplanned voor het 3e kwartaal van 2010, volgens de Europese Gamers Summit die onlangs is gehouden in Londen. Ik heb de datum aangepast naar 20 Juli en dit blijf ik aanhouden tenzij er een officieŽle datum wordt gegeven over de werkelijke release.

  Vriendelijke Groeten,
  ~Sylux


  06-03-2010,

  Is het je opgevallen? De countdown timer op de index pagina, dit is een release indicatie voor de release van Metroid Other M, Die staat geplanned voor een release voor 2010. Een officieŽle datum is nog niet gemeld door Nintendo, althans nog niet, maar onlangs is er een teaser verschenen op het Nintendo Kanaal van je Wii systeem.

  Pegi rating 16 wow Samus gaat een ware hardcore bitch worden, ik heb al medelijden met de arme Piraten aangezien de trailer laat zien hoe Samus een Sleuteljager weggooid alsof ze aan het kogelstoten is. Ik denk niet dat dit een zogezegde "Kiddy Game" gaat worden, aangezien de rating hetzelfde is als Resident Evil en andere volwassen games. Dit maakt mij best nieuwsgierig wat Samus van plan is, maar we kunnen beter vriendjes blijven met haar...

  De teaser laat ons denken dat de game in een ver gevorderd stadium is en klaar voor de launch. Metroid Prime 3 werd in Oktober 2007 gelanceerd en Metroid prime Trilogy in Augustus 2009 op de Europese markt, dus ik verwacht ongeveer hetzelfde voor Metroid Other M. Maar de Countdown telt af tot 22 Juli 2010 wat een zomer release doet vermoeden, Ja dat is waar maar dat is slechts een indicatie gebasseerd op de teaser een officieŽle datum is nog niet gezegd, waarschijnlijk horen we hier meer over op de e3 in mei 2010.

  Dus de indicatie die ik gegeven heb is voor 22 Juli 2010, maar hoogstwaarschijnlijk veranderd dit nog. Waneer een officieŽle datum bekend is gemaakt pas ik de timer aan. Wat is er nog meer nieuw? Eindelijk heb ik de vijanden van Metroid Prime 3 afgewerkt. Ja, de Space Pirates zijn ook toegevoegd. Voorlopig maakt dat deze website helemaal compleet, de ontbrekende screenshots van de eindbeelden worden zo spoedig mogenlijk toegevoegd. Groeten,

  Sylux.


  27-02-2010,

  Mijn Wii is teruggekomen van Nintendo en nu speelt hij de dual layered dvdīs zoals Metroid prime Trilogy zonder problemen af. Ik heb het op dit moment erg druk met het werk en een erg druk weekend. Momenteel zie ik even geen mogenlijkheid om de laatste paar paginas af te werken, maar ik hoop hier zo spoedig mogenlijk aan verder te kunnen gaan. De enige update op dit moment is de copyright onder alle paginas die is even ge-updated naar 2010.

  Sylux.