Banner ontworpen door Maikel Slemmer
Signeer of Bekijk mijn Gastenboek. Neem contact op met mij via Email. Sylux @ Facebook, info over mij.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor 1024x768 resolutie of hoger.

Kies Taal:
Nederlands Engels
MPT Logo
Waar Metroid Prime meer is dan "gewoon" een spelletje.

 • Metroid Prime.

 • Metroid Prime 2
  ECHOES.

 • Metroid Prime 3
  CORRUPTION.

 • Archieven.


  We are gamers like you.
  [ Breda ] [ Tilburg ]


  Deze pagina gebruikt een speciaal lettertype voor bepaalde headers, dit lettertype kan je uiteraard downloaden Hier. Klik rechts met de muis op de link en dan opslaan als, pak het uit met winzip of winrar en verplaats het lettertype naar je lettertypen map op je computer.
 •  

  05-12-2009,

  De Updates voor de laatste Vijanden pagina in Metroid Prime 3 en de eindbeelden fotos zijn tijdelijk uitgesteld, Mijn Wii is naar Nintendo Benelux verstuurd, om even te onderzoeken wat het probleem is met het afspelen van Metroid Prime Trilogy, naja het probleem is al bekend, maar ze gaan kijken of ze er iets aan kunnen doen anders krijg ik een nieuwe Wii thuisgestuurd. Ik weet niet hoe lang dit precies gaat duren.

  ~Sylux.


  30-11-2009,

  Metroid Prime 3 vijanden logboeken vrijwel allemaal online, alleen de Space Pirates zijn nog niet online deze zullen zo snel mogenlijk volgen.

  ~Sylux.


  29-11-2009,

  Metroid Prime 3: Corruption Index staat online, alle plattegronden staan ook online. Nu alleen nog de vijanden sectie afwerken en de site is zo goed als gereed.

  ~Sylux.


  24-11-2009,

  Domeinen zijn geregistreerd en in gebruik, werk je favorieten bij naar http://www.mpt-online.nl voor deze paginas als je de site liever in het engels wilt toevoegen kan dit ook via http://www.mpt-online.eu. Metroid prime 2 plattegronden zijn herzien en opnieuw geplaatst, deze keer van een boven aanzicht en een stuk scherper dan de voorgaande plattegronden. Vrijwel alles van Metroid Prime 3: Corruption staat nu op de site. De eindbeelden van alle games worden zo spoedig mogenlijk geplaatst. Op het moment ben ik nog relatief druk bezig met de vijanden van Metroid Prime 3, de MP3 index pagina wordt ook zo spoedig mogenlijk geplaatst met de plattegronden van al de werelden. Ik weet niet of ik dit deze week nog ga redden.

  Verder als alles gereed is wil ik nog de Vijanden pagina van Metroid Prime aanpassen op een zelfde manier als dat er gedaan is op Metroid Prime 2 en wordt gedaan op Metroid Prime 3 (versimpeld in vergelijking met MP2). De meeste Metroid Prime 3: Corruption paginas staan nu ook online in het Nederlands en in het Engels. Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes pagina's volledig geuploaded.

  De links in het vijanden scan menu terug naar de hoofdpagina werken nog niet, ik ben er nog niet over uit of ik hier een domein voor ga aanvragen, als alles gereed is kijk ik wel verder en dan zal ik deze pagina's aanpassen met of zonder het domein. Alle links naar de Metroid Prime 3: Corruption pagina's werken nog niet op de Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes pagina's je komt alleen maar uit op pagina bestaat (nog) niet. De links naar het gastenboek en de e-mail werken overigens wel, net als de links naar de engelse pagina's. Ook werkt de hoofdpagina link. Dus geniet maar van deze Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes pagina's.

  Je zult niet vast komen te zitten in Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes, ongeacht je de Wii of de gamecube versie speelt, met uitzondering van de besturing op de Wii is de gamecube vrijwel identiek aan de Wii versie. De paar dingen die wel anders zijn en (dat is met name de extra's) staan heel duidlijk aangegeven op de pagina's voor zowel de Wii als de Gamecube versies.

  Vriendelijke Groet,
  Sylux.