Verzorgingspraktijk Guda & Martin

Reiki


Reiki behandeling heft energetische blokkades op en brengt lichaam en geest in balans

Reiki Behandeling:  Therapie volgens de vijf natuurgerichte principes,

1-Energie; 2-Prikkeloverdracht; 3-Drainage; 4-Voeding; 5-PsycheReiki  een andere naam voor universele energie door middel van Reiki maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Ieder mens heeft een energie kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen. Het is een neutrale energie die om ons heen zit en is verantwoordelijk voor alle materie en al wat om ons heen leeft.

Veel aandoeningen zijn door middel van Reiki zeer goed te behandelen of te genezen.
Reiki als natuurgeneeswijze is niet schadelijk en vitaliseert het lichaam en geest.

Er zijn mensen die door traumatische omstandigheden, leefpatroon en/of stress, blokkades in de energiebanen opbouwen. Deze blokkades kunnen de weerstand van het lichaam verstoren. Door middel van Reiki behandeling kunnen deze blokkades opgeheven worden, waardoor de energiestroom beter door het lichaam stroomt.

Reiki zorgt er voor dat de energie banen weer optimaal werken de energie kan weer vrijer stromen.  Ondanks dat mensen problemen en ziektes hebben zal Reiki een positief werken in lichaam en geest, hier door wordt de levenskwaliteit verbeterd Reiki heelt de mens hierdoor word de kwaal, ziekte, klacht, on verwerkte verdriet gebeurtenis genezen of verminderen of accepteren waardoor lichaam en geest rustiger word. Als u als mens open staat voor vertrouwt op Reiki, Reiki geeft nooit meer voor lichaam en geest om dingen te verwerken wat u op dat moment aan kan.

Reiki doet het lichaam veranderen er ontstaan ontwikkelingen in het lichaam die in eerste instantie niet voor de hand liggen, Reiki werkt altijd positief voor lichaam en geest. Let op! Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut die iemand eventueel nodig heeft. In samen werking met de reguliere arts kan Reiki een extra aanvulling geven op de gesteldheid van uw lichaam en kan de genezing bevorderen.

Het tarief voor een Reiki-behandeling bij u thuis of bij ons is 40,00 euro (incl. BTW)