[./reiki_3a.html]
[./reiki_2.html]
[./reiki_1.html]
[./reiki_kids.html]
[./contact_tnb.html]
[./reiki_3b.html]
[./startpagina_tnb.html]
[./index.html]
[./privacy_tnb.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Reiki is het door de behandelaar doorgegeven van universele levensenergie aan de ontvanger. De doorgegeven energie voed en harmoniseerd de werking op energiebanen (nadi's) en chakra's. Het doorgeven van deze energie vinden plaats door handoplegging. Het werkt op alles waaraan energie ten grondslag ligt, zowel mensen, dieren, planten, objecten als situaties.
Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden.
Reiki volgens het Usui Reiki Shiki Ryoho
Wat is Reiki?
  
Thenewbody
.nl
Wat Reiki niet is
Reiki wordt vaak in een adem genoemd met religies.
Reiki heeft helemaal niets met religie te maken. Het enige 'geloof' is, als je daar al over zou kunnen spreken, is dat er (kosmische) energieen overal om ons heen zijn, waar een ieder in positieve zin gebruik van kan maken.
Wat doet Reiki?
Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing en volledige ontspanning.
Reiki heft energieblokkades op en geeft nieuwe (levens)energie.
Het werkt ondersteunend bij verwondingen en blessures, neemt pijn weg en geeft ons verlichting bij chronische klachten. Buiten dat, maakt het ons weer bewust van ons eigen lichaam en geeft het spirituele groei.

De behandeling kan verlichting brengen bij lichamelijke maar zeker ook bij emtionele of mentale klachten. Uit eigen ervaringen heeft het bewezen ook een gunstig effect te hebben op kinderen met een (gedrag) stoornis, zoals AHD, ADD,BDD,ODD(-CD), PDD-NOS en zelfs autisme.
De behandeling
Het heeft de aanbeveling om in de eerste weken de behandelingen wat vaker te geven en daarna een behandeling per week, wat later in fequentie kan worden afgebouwd.
oor de opbouw van een warm en liefevol contact met lichaam en geest, kan in het begin van de behandelperiode oud en onverwerkt verdriet of pijn loskomen, wat heel normaal is. Hierdoor wordt een doeltreffend resultaat bereikt.

Tijdens de behandeling hou je je kleding aan !!!!
Voor de duidelijkheid: Reiki heeft helemaal niets met erotiek te maken!

Reiki vervangt de reguliere geneeswijze niet, maar is slechts een aanvulling hierop. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts!!

REIKI CURSUSSEN
Wij geven Curssusen Reiki 1,2,3a (master) en Reiki 3b (master/teacher)
Voor meer informatie klik op een van de bovenstaande linken.

Wij werken volgens het traditionele Usui Shiki Ryoho en worden gegeven door een erkende Reiki Master/ Teacher
copyright 1996-2020         Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
Praktijk voor Beauty, Pedicure & Natuurgeneeswijze
 'The New Body'