[./startpagina_tnb.html]
[./index.html]
[./pedicure.html]
[./pedicure.html]
[./reflextherapie.html]
[./massage.html]
[./magnetiseren.html]
[./reiki_alg.html]
[./pedagogiek.html]
[./counselingcoaching.html]
[./test_en_advies.html]
[./prijslijst_tnb.html]
[./huisregels.html]
[./wie_zijn_wij_tnb.html]
[./contact_tnb.html]
[./nlp.html]
[./nlp.html]
[./schoonheid.html]
[./acupunctuur.html]
[./privacy_tnb.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Reflextherapie is een natuurgeneeskundige vorm van therapie en is zeer effectief. De meest bekende vorm is de voet, met name de voetzool. Niet alleen de voetzool kan behandeld worden, maar ook op de handen, enkels en oren zijn reflexpunten terug te vinden.

Alle lichaamsdelen en organen zijn op de voeten geprojecteerd en door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden.
Een afspiegeling van het hele lichaam is daarop terug te vinden.

Reflexzones of reflexpunten op de voet zijn verbonden door energiestromen met alle organen en lichaamdelen.
Door middel van druk op deze reflexzones worden blokkades in de energiehuishoudig opgeheven en de bijbehorende lichaamsdelen gestimuleerd tot zelfgenezing.

Reflextherapie is geschikt voor vele klachten zoals:
hoofdpijn, migraine, spijsverteringklachten, slaapklachten, stress, burnout, vermoeidheid, hyperventilatie, astma, rugklachten, hormonale klachten.

Voor kinderen helpt de therapie bij klachten als bedplassen, concentratieproblemen, leerproblemen en faalangst.

Het is een gezonde verwennerij en het is niet pijnlijk. Je zal aangenaam verrast zijn welke uitwerking de behandeling op je gehele lichaam heeft.

CURSUS VOETREFLEXMASSAGE

In de cursus leert men de lichaamsdelen en organen terug te vinden in de voeten. Verder leert men de toestand van de voeten beoordelen om zodoende een indruk te krijgen met betrekking tot de organen en de verschillende lichaamsdelen. Niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten van de mens vind je terug in de voeten.

Door massage van de voeten wordt een gunstige invloed uitgeoefend op de hele mens. De voetreflexmassage is goed te combineren met andere therapie├źn, "alternatieve" maar ook reguliere.

Voetreflexmassage kan, mits onder deskundige leiding, door iedereen worden geleerd en daarna zelfstandig worden toegepast. Het is een praktische cursus, voor iedereen nuttig bijvoorbeeld in eigen gezin. Nadrukkelijk wordt gesteld, dat het geen cursus is om voetreflexmassage min of meer beroepsmatig te gaan uitoefenen.

In de laatste les wordt aandacht besteed aan de chakra's. Chakra's zijn energiecentra die te vinden zijn in ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat de energie die wij opnemen, wordt doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. De chakra's worden ook wel naar deze organen vernoemd. Geleerd wordt om ze te masseren op de voeten. Dit heeft een heerlijk ontspannende werking.

De cursus ondergaat een vernieuwing en wordt voortaan in een kleinere setting gegeven. De cursus duurt 2 dagen van gemiddeld 3 uur.

Kosten: € 45,00 per persoon voor de gehele cursus.
Zie voorwaarden op de cursuspagina.


Opgave per e-mail: thenewbody@hotmail.nl
Reflextherapie
Welkom
copyright 1996-2019   Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
Thenewbody
.nl
Praktijk voor Beauty, Pedicure & Natuurgeneeswijze
 'The New Body'
 
Coaching en counseling
Lichaamsverzorging
Overig
Therapie overig