[./startpagina_tnb.html]
[./index.html]
[./pedicure.html]
[./pedicure.html]
[./reflextherapie.html]
[./massage.html]
[./magnetiseren.html]
[./reiki_alg.html]
[./pedagogiek.html]
[./counselingcoaching.html]
[./test_en_advies.html]
[./prijslijst_tnb.html]
[./huisregels.html]
[./privacy_tnb.html]
[./wie_zijn_wij_tnb.html]
[./contact_tnb.html]
[./nlp.html]
[./nlp.html]
[./schoonheid.html]
[./acupunctuur.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig.

The New Body werkt volgens de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

The New Body noteert (persoons)gegevens van haar klanten om haar werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het gaat hier om naw-gegevens en contactgegevens. Daarnaast noteren wij klachten in afwachting van de klachtbehandeling. Ontwikkelingen op dit gebied worden na elke behandeling genoteerd om de voortgang van deze klachten of wensen te monitoren.

Bovengenoemde (persoons)gegevens worden genoteerd op een klantenkaart. Deze klantenkaart is ten alle tijden inzichtelijk voor klanten van The New Body.
Indien een klant gegevens van zijn of haar klantenkaart wil aanvullen, wijzigen of laten verwijderen, dan kan dit door dit schriftelijk aan te vragen bij The New Body. (zie hiervoor onze contacpagina voor adressering)

The New Body zal binnen veertien dagen na dagtekening van de schriftelijke aanvraag, passend reageren op de gevraagde actie van zijn of haar klant, met betrekking tot de genoteerde (persoons)gegevens van deze klant.
Indien een klant bepaalde informatie liever niet verstrekt, wordt hier natuurlijk gehoor aan gegeven.
Hierbij geldt dan wel, dat de klant ZELF verantwoordelijk is voor de niet gemelde zaken die van belang zijn voor een goede behandeling.

De gegevens die The New Body noteert zijn alleen bedoeld voor het kundig en juist uitvoeren van de werkzaamheden van de The New Body.
De gegevens worden nooit doorgegeven aan derden en worden strikt vertrouwelijk behandeld. gegevens van klanten worden maximaal 2 jaar beveilgd bewaard na een laatste bezoek van een klant.

Afhankelijk van de wettelijk verplichte bewaartermijnen kunnen (naw) gegevens langer bewaard moeten worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Belastingdienst. Wij zullen ons dan beperken tot een minimum aantal gegevens.

Alle gegevens (kaarten) worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en is niet toegankelijk voor derden. Dit betekent dat wij vanaf heden ook geen schriftelijk advies/ verwijzing meer kunnen doen naar specialisten (w.o. artsen en podologen)

De enige beheerder (functionaris gegevensbescherming) van deze gegevens is S.M.E. Bommele.

Indien u het niet eens bent met uw opgeslagen gegevens heeft u het recht klacht te doen bij de Autoriteit Persoongegegevens, alvorens wij de mogelijkheid hebben gekregen binnen de gestelde termijn(en) aan uw wensen te voldoen.
Privacystatement  2018
(Volgens de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming)
copyright 1996-2019    Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
Thenewbody
.nl
Praktijk voor Beauty, Pedicure & Natuurgeneeswijze
 'The New Body'
 
Coaching en counseling
Lichaamsverzorging
Overig
Therapie overig