[http://chunjido.com/]
[http://ammcogoshinjutsu.blogspot.nl/]
[http://www.louangel.com]
[http://www.chunjido.com]
[./jiu_jitsu.html]
[./judo.html]
[./gedragsregels.html]
[./contributie.html]
[./algemene_bepalingen.html]
[./nieuws.html]
[./lestijden.html]
[./clubshop.html]
[./fotopagina.html]
[./vakanties.html]
[./startpagina_de_brug.html]
[./contact.html]
[./goshinkenpojitsu.html]
[./chunjido.html]
[./privacy_db.html]
[./wie_zijn_wij.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
copyright 1996-2020    Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
Les locatie:
'Marimba' sporthal, Waldhoornplein 1
Rijswijk
copyright 1996-2014
Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
ChunJiDo
ChunJiDo International™ is een wereldwijde organisatie die zich wijd aan het verenigen van elite Martial Arts kunstenaars over de hele wereld!

ChunJiDo, letterlijk vertaald "The universele manier van verlichting," definieert het doel van ChunJiDo International als een wereldleider in het behoud van de rijke tradities van de kunsten, door middel van de vereniging van stijlen en systemen.

Onze inzet voor de Martial Arts Gemeenschap is het vaststellen van de oorsprong van een stijl en deze wereldwijd kansen biedt.

ChunJiDo International streeft naar een goede samenwerking tussen verschillende stijlen en systemen en ondersteund de voortdurende groei van de Kunsten in een klimaat van integriteit en eer.
Gebouwd op de overtuiging dat we één verenigd "ChunJiDo familie" zijn in de wereld van de martial arts, ongeacht de stijlen, systemen of culturele verschillen zonder dat het onderscheid brengt.

Bent je een student, instructeur, school of organisatie, dan hebben wij de middelen om te groeien en verder te komen in de Martial Arts.
Wij hebben de promotionele en organisatorische mogelijkheden voor, levering van deskundigen op vechtsportgebied, training DVD's en seminars.

Word nu lid en maak deel uit van een netwerk van Grootmeesters, Masters en Martial Arts kunstenaars, Zij staan voor het behoud van de hoogste normen in de Martial Arts kunsten door het delen van ideeën en filosofieën.

We kunnen samen de wereld van de Martial Arts verenigen door het behouden van eer en tradities.
Opgericht: 19 september 1981
maadebrug


武 术 学 院 橋
Martial Arts Academy De Brug

護身拳法術

.nl
De Brug, Goshin Kenpo Jitsu, Goshin jutsu, Kenpo jutsu, Jiu Jitsu, Judo zelfverdediging, weerbaar, martial arts academy, Goshin jutsu, Chunjido
Street Self Defense