[http://www.therapeuten-register.nl]
[http://www.stibag.nl]
[./startpagina_tnb.html]
[./pedicure.html]
[./pedicure.html]
[./reflextherapie.html]
[./massage.html]
[./magnetiseren.html]
[./reiki_alg.html]
[./pedagogiek.html]
[./counselingcoaching.html]
[./test_en_advies.html]
[./prijslijst_tnb.html]
[./huisregels.html]
[./wie_zijn_wij_tnb.html]
[./contact_tnb.html]
[./nlp.html]
[./nlp.html]
[./schoonheid.html]
[./acupunctuur.html]
[https://www.massage-info.nl/delft-rijswijk-pijnacker-nootdorp]
[./privacy_tnb.html]
[https://www.facebook.com/groups/343210452445509/]
[Web Creator] [LMSOFT]
Welkom bij The New Body

Zoals de naam al zegt, 'Het nieuwe lichaam'
The New Body is ontstaan uit de jarenlange ervaringen in de diverse takken van sport. Niet alleen de ervaringen maar ook diverse opleidingen hebben hiertoe geleid.

Uit deze ervaringen is gebleken dat alleen fysiek aan je lichaam werken niet voldoende is. Het uiterlijk is tegenwoordig ook steeds belangrijker aan het worden. Gezicht, handen en voeten is een persoonlijk visitekaartje.

In onze praktijk aan huis kunt u daarom genieten van een gezichtbehandeling of geef uw handen en voeten eens extra aandacht door te kiezen uit onze mogelijkheden.
Het is ook mogelijk voor een aantal behandelingen, deze aan huis te verzorgen.

Je goed voelen is buiten het fysieke deel, ook het mentale deel een heel belangrijk onderdeel.
Beiden zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. Goed in je vel zitten is een balans tussen lichaam en geest. Allerlei kwaaltjes zijn vaak ter herleiden naar mentale oorzaken

Door fysiek en mentaal verbeteren te combineren, maak je je veel weerbaarder voor allerlei 'tegenslagen' en reacties van de buitenwereld.

Zoals men vaak zegt: "Het zit tussen de oren", is wel makkelijk gezegd, maar heeft een kern van waarheid. In de praktijk blijkt dat als het daar goed zit, gaat het de rest ook beter.

Voor de sporter zijn wij ook goed uitgerust en bieden een optimale begeleiding. Veel sporters hebben last van hun voeten en spieren.
Als gespecialiseerde pedicure kunnen wij voor hen ook veel betekenen, denk aan schoeisel- en voedingsadvies, massages en (sport)coaching.


Neem een de tijd voor jezelf en geef jezelf een gezond lichaam en dat beetje extra wat het verdient.
Startpagina
Welkom
copyright 1996-2020     Niets uit deze digitale site mag zonder toestemming van de auteur worden gebruikt
Thenewbody
.nl
Praktijk voor Beauty, Pedicure & Natuurgeneeswijze
 'The New Body'
 
Geregistreerd therapeut
Reg.nr: 5827
30-9-2020
Laatste update
Coaching en counseling
Lichaamsverzorging
Overig
Therapie overig
wij zijn te vinden op:
The New Body werkt volgens de nieuwe normering
van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Corona update! [30/9/2020]

We zien dat het aantal besmettingen weer snel oploopt. De overheid wil dit snel onder controle krijgen. Hiervoor zijn een aantal maatregelen genomen, waaronder het dringend beroep op het dragen van een mondkapje
Wij werken al tijden strikt volgens de richtlijnen van de RIVM en protocollen van de Branchorganisaties.
Wij komen dagelijks in contact met veel mensen, zowel in de praktijk als bij de mensen thuis. Hierdoor wordt de kans op besmetting groter.
Ook vallen wij persoonlijk onder een hoog risicogroep en zijn daardoor vatbaarder en extra voorzichtig.
Dit houd per 30/9/2020 in in overeenstemming met het advies van overheid en branche dat, niet alleen wij een mondkap dragen, maar van onze klanten verwachten dat zij tijdens behandeling eveneens een mondkap dragen. Dit geldt ook voor thuisbehandelingen.

Voor thuisbehandelingen is het van belang dat, er alleen personen aanwezig zijn die een afspraak hebben, behalve de partner, inwonenden of b.v. mantelzorger. ( dus geen visite). Ook deze dient eveneens een mondmasker te dragen en geen klachten te hebben.
Tevens verzoeken wij voor de behandeling niet te roken en de woning voor en tijdens de behandeling voldoende te luchten.
Indien geen mondkap aanwezig en gedragen wordt, zullen wij vanaf heden geen behandelingen kunnen laten plaatsvinden, tenzij men er op dat moment aan voldoet, door op dat moment een mondkap bij ons aan te schaffen (kosten 1,00). Deze zijn voor eenmalig gebruik.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken?
Bel dan met 06-46415782 of via email sandrapedicure@hotmail.nl

Heeft u last van een hoest, niezen, koorts of andere griep verschijnselen, neem dan vooraf even contact met ons op. Wij maken dan met alle plezier een andere afspraak.
 
Blijf gezond!