onMouseOver="glow('img4', true), window.status='De Stripspecialist - E-Mail';return true" onMouseOut="glow('img4', false), window.status='';return true">  
Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00

Het is mogelijk om bij onze winkel iets te kopen zonder daadwerkelijk onze winkel te bezoeken. Bijvoorbeeld als je opzoek bent naar een bepaalde titel of iets speciaals.

Procedure:

  • Als je opzoek bent naar een bepaalde titel of iets anders dan is het het gemakkelijkst om eerst even per e-mail of telefoon contact met ons op te nemen. Je bent er natuurlijk nooit zeker van of het gewenste item wel beschikbaar is.
  • Nadat het geld per post is toegezonden of overgemaakt op onze bankrekening zenden wij je bestelling toe. Meer info hierover krijg je als je de bestelling plaatst.
  • Het verzenden van een bestelling brengt kosten met zich mee. Binnen Nederland in envelop: 2,70 euro. Postpakketten tot 5 kilo: 6,60 euro. Bij buitenlandse bestellingen betaalt u de exacte verzendkosten.
Iets kopen via de post is makkelijk, maar er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan onze winkel. Een boek in je handen hebben, de geur van drukwerk en het persoonlijk contact met de mensen. Dus kom gerust eens langs!

meer verzamelingen op Catawiki.nl

  This site is constructed and maintained by WebSpinsels Webdesign