WELKOM bij KUNSTVOER

 
 

Kunst en cultuur zijn dagelijkse kost in de huidige samenleving en horen daarom ook thuis in Gemeenschapshuis Acropolis. De werkgroep KUNSTVOER stelt zich al 15 jaar als doel om de ruimtes van Acropolis in te richten met kunst.
KUNSTVOER verzorgt het hele jaar door kunst in Acropolis en bovendien twee keer per jaar een grote kunstexpositie zodat kunstenaars en bezoekers samen kunnen genieten van de artistieke uitingen.
Kunst moet je raken en daar houdt Kunstvoer rekening mee bij het uitkiezen van de werken. Kom gauw kijken en laat je verrassen!


Permanente tentoonstelling in diverse ruimtes van Acropolis:

Diverse wisselende werken te zien in de ruimtes op de bovenverdieping.
Ieder half jaar weer nieuwe kunstwerken (schilderijen).

data van de volgende 3-daagse tentoonstelling:

8,9,10 september 2017 = monumentenweekend met zondagmiddag veiling van het werk van de onlangs overleden Osse kunstenaar Simon Roozendaal (click hier voor meer informatie)


Feestelijke opening toegankelijk voor iedereen op vrijdagavond

vanaf 20:00 uur. Zaterdag en zondag geopend van 11 tot 17 uur.

De toegang is gratis!

Adres:

Gemeenschapshuis Acropolis,
Broeder Everardusplein 1,

5366 BE Megen

 

... MET VOLLE TEUGEN GENIETEN 

KUNSTVOER is een werkgroep binnen het bestuur van gemeen-schapshuis Acropolis en bestaat uit een groep vrijwilligers. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen, die hun bij-zondere werken willen exposeren of die tijdens de tentoonstellingen willen suppoosten. Voor meer inlichtingen schrijf een mail aan kunstvoer@ziggo.nl