Bralindy Leonbergers

Even voorstellen

 

Wij zijn Jan en Erica Schmits en wonen met onze kinderen in Heemskerk, vlak aan de kust. Sinds 1998 zijn wij in het bezit van meerdere Leonbergers, inmiddels een vierde generatie. Na eerst drie reuen gehad te hebben, kwam ons eerste teefje in 2005. Yarnousch Faithfull Ivy. Zij is de stammoeder van onze kennel en heeft ons twee leuke nestjes gegeven. Op dit moment hebben we 3 Leonbergers ( teefjes ) in huis. Bralindy Brooklyn Ivy , Qinou Love Du Plateau Bavarois en Bryndis Habika van het Verschiet ( Bowie )

Af en toe fokken wij een nestje Leonbergers volgens de regels van de LHCN die zijn vastgelegd in het fokconvenant van de LHCN.

Onze pups laten we in de huis opgroeien. In de huiskamer komt de eerste paar weken een grote werpkist en daarna komt er een puppie ren en wordt een webcam geplaatst zodat de puppies bijna de hele dag bekeken kunnen worden. Ook wordt er een socialisatie programma gestart zodat de pups een goede basis hebben als ze met de nieuwe baasjes meegaan.

Verder heb ik van 2001 tot eind 2018 heb ik tot op hoog niveau hondentraining gegeven bij de Kynologen Club West-Friesland in Gedrag en Gehoorzaamheid en Rally-O.