Shape vlnr: Karel, Jan, Eric & Otto

Welkom op de pagina van de band Shape

Shape speelt vooral muziek uit de 60's, maar ook uit latere periodes. Vooral de muziek uit de jaren '60 blijft een geliefde keuze voor veel muzikanten die deze periode bewust hebben meegemaakt. Dit is ook de verklaring voor het feit dat er nog altijd een groot aantal bands bestaat die deze muziek ten gehore brengt. Bovendien is er ook nog altijd een grote groep liefhebbers die uit nostalgisch oogpunt deze muziek, uit de tijd waaraan ze zoveel prettige herinneringen hebben, live willen beluisteren. Daar kan aan toegevoegd worden, dat ook best veel jongeren deze muziek leuk genoeg vinden om er live bij aanwezig te zijn.

SHAPE probeert in zijn repertoire een geslaagde mix te maken van deze jaren '60 muziek met goed in het gehoor liggende nummers uit andere periodes.

Op het repertoire staan nummers van The Shadows, Cliff Richard, Buddy Holly, Roy Orbison, The Cats, CCR, Beatles, Stones, Chuck Berry, Dave Edmunds, Small Faces, Eric Clapton, Spencer Davis Group, ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, en nog vele anderen.

AANKOMENDE OPTREDENS (2020)
Datum Plaats Aanvang


l

Links

Copyright © Shape - All Rights Reserved | Realisatie Studio Kelder