alfaer logo 
Aldfaer

Welkom

Welkom op deze genealogische pagina. Door middel van de links aan de linkerkant is het mogelijk om de stamboom (of kwartierstaat) te bekijken.

Mocht u willen weten of uw stamboom gerelateerd is aan deze, dan is het mogelijk om ofwel te kijken in de namen index ofwel te zoeken door de stamboom

Familiebeschrijving

Onze families Balk, van den Bos, Deelstra, Kamphof en aanverwanten zijn afkomstig uit het gehele land.

Onze familie Balk is oorspronkelijk afkomstig uit de stad Groningen. Vanuit Groningen is de familie verhuisd naar Amsterdam. Het betrof een grote familie. De ouders zijn met vrijwel al de kinderen geŽmigreerd naar de Verenigde Staten. We hebben kunnen achterhalen dat zij gereisd hebben met het schip Noordam. De uiteindelijke bestemming was Grand Rapids in de staat Michigan. We hebben tot nu toe enige familieleden in de Verenigde Staten kunnen achterhalen. Jacob Jan Balk is in Amsterdam achtergebleven omdat hij ging trouwen met Maria Christina Schutte.

Onze familie van den Bos is voor zover bekend afkomstig uit de stad Zwolle. Onze tak is verhuisd naar Balkbrug en vandaar weer uitgezworven over vooral het oosten van Nederland.

Onze familie Deelstra is oorspronkelijk afkomstig uit Friesland. Over het onderzoek naar deze familie is een drukwerk verschenen genaamd "ZESHONDERD JAAR FAMILIE GESCHIEDENIS". In 1992 is de 3e versie verschenen. De onderzoeker is genaamd E.J. Deelstra uit Diepenveen.

Onze tak is via Driesum, Zevenhuizen, Beesel en Nispen gem. Roosendaal terecht gekomen in Amsterdam. Daar blijkt al een grote verwante tak te wonen. Het grootste probleem was om aansluiting te vinden bij het onderzoek van Evert Jan. Toen dat gelukt was, was het verder een eenvoudige zaak om ook de Amsterdamse tak te vinden.

Onze familie Kamphof is afkomstig uit Wilsum bij Kampen en omliggende plaatsen. De familie is omstreeks 1875 terecht gekomen in Dedemsvaart waar een grote familie uitbreiding plaatshad.

Over dit Sjabloon (website_sjabloon.asj)

Om dit sjabloon te downloaden wat jullie hier zien kan je hier klikken.

Mochten mensen:

hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen (ofwel via de mail, ofwel via het "contact" formulier). Let op: dit sjabloon is nog niet helemaal af en daarnaast werkt dit sjabloon onder Aldfaer 3.1.x en hoger.

Notitie

Mocht je deze pagina willen aanpassen dan kan je dat eenvoudig doen met je HTML editor. Je hoeft dan alleen de tekst in de <div id="content">De inhoud</div>