Meer voorbeelden
www.voorhetallerliefstekindjevandewereld.nl

Als je op de afbeeldingen klikt, zie je de vergroting.


Dit zijn draagklompen maat 14 (de maat die kinderen aan kunnen als ze kunnen lopen). Dit zijn damesklompjes, wat te zien is aan de bandjes. Herenklompjes zijn zonder die bandjes.


Hier heb ik een rompertje beschilderd. Momenteel gebruik ik alleen shirtjes, maar als je een rompertje wil, neem even contact op.


Dit zijn souvenir-klompjes. Schattige kleine klompjes (ongeveer 13 cm). Staat geweldig lief in de babykamer...


Het kaartje van Isabelle was een strak ontwerp:

Grappig om te zien hoe zo'n ontwerp er op een paar klompjes uit ziet, vind je niet? De mama van Isabelle was in ieder geval blij verrast met het resultaat.Het kaartje van Lindsey was heel lief...En die fijne tekening mocht ik ook op een shirtje namaken. Hier onder de afbeelding nog eens groter. Als je erop klikt zie je de uitvergroting.


Dit werden twee precies dezelfde klompjes. Is voor mij altijd weer een heel leuke uitdaging, vooral bij zulke ontwerpen, omdat ik daarvoor ook wat berekeningen uit te voeren heb om het ook op dezelfde plek en dezelfde grootte te krijgen.

Deze klompen (maat 47!!) zijn gemaakt door Femke en de mama van Femke voor papa. Hij kreeg ze met vaderdag, tijdens de WK. Papa was gelukkiger met de klompen dan met het resultaat van het Nederlands elftal :-)


Dit kaartje leek te zijn ontworpen om klompjes van te maken. Was dus ook heel leuk om te doen!

Meer info:
www.voorhetallerliefstekindjevandewereld.nl

Contact:
E-mail: irenedebruin@ziggo.nl
Tel.: 0411-632622
Laat alsjeblieft je telefoonnummer achter, zodat ik contact met je kan opnemen. (Telefoon gaan sneller als email.)