InformatieLaatste update: 15 februari 2018

Ik heb een nieuwe site gemaakt die makkelijker bij te houden is voor me: www.irenedebruin.nl
Deze oude site zal ik in de loop van de tijd waarschijnlijk aanpassen naar een informatieve site. De actuele informatie kun je op de nieuwe site vinden. Ons kerkje…

In april 2016 zijn we verhuisd naar ons nieuwe plekje. We wonen nu in een oud, Gotisch kerkje in Hedikhuizen, midden in het buitengebied. Het is hier een heerlijke, gezegende plek waar je je gewoon prettig voelt, en dat deel ik graag. Dus ben ik zo blij om hier ook alle ruimte te hebben voor therapie, cursussen handanalyse en andere workshops! Vooral mensen die sensitief zijn, genieten van deze plek en komen weer helemaal bij zichzelf.

En verder...
Ik krijg aardig wat e-mail en probeer mails altijd binnen twee weken te beantwoorden. Heb je dan nog geen reactie gehad, mail me dan gerust nog eens, of neem even telefonisch contact op. In de schoolvakanties kan dit wat langer duren omdat we zelf weg kunnen zijn.

Tarieven (Vanaf 1 januari 2014)
Individuele sessie of handanalyse: 85 euro, tijdsduur: 2 uur.
Therapiesessie kind: 65 euro, tijd: anderhalf uur.
Handanalyse gezin (2 tot 5 personen): 150 euro.
(Alle vermelde tarieven op deze site zijn inclusief 21% btw.)

Een consult duurt twee uur, de handanalyse of sessie zelf tot ongeveer anderhalf uur (langer is niet wenselijk, omdat het veel van iemand vergt). Mijn ervaring is dat we in deze tijd grondig en diepgaand werk kunnen doen. Wanneer je een afspraak met me hebt, zal ik me aan de eindtijd moeten houden. Om die reden wil ik je er op attent maken op tijd bij me te zijn zodat we de volledige tijd goed kunnen benutten en we de sessie niet af hoeven te breken. Houd dus rekening met bijvoorbeeld het verkeer!

Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak, laat dit dan ten minste 24 uur van te voren telefonisch even weten (het is mogelijk de voicemail in te spreken). Vergeten afspraken of afspraken die op dezelfde dag zijn afgezegd breng ik in rekening.

Andere diensten, zoals het schrijven van een verslag, het bijwonen van een gesprek of een sessie op locatie zijn mogelijk. Hiervoor hanteer ik passende tarieven die ik op aanvraag (via e-mail) kan geven. Neem ook voor workshops of lezingen even contact met me op.

Regelmatig werk ik met mensen met een PGB. Let op: Voor begeleiding aan kinderen die hulp nodig hebben in hun leerontwikkeling gelden de tarieven zoals vermeld op www.leer-saam.nl.

Download: Algemene voorwaarden (pdf-bestand).

Irene

Foto's op deze site zijn gemaakt door Maaike Bressers: Aardvormen
Webdesign: Irene de Bruin