Voor het allerliefste kindje van de wereld...

...een heel persoonlijk geboortecadeau!

Met liefde handgemaakt!

Klik hier voor meer voorbeelden....


Helaas, op dit moment kan ik geen nieuwe opdrachten aannemen.
Kom gerust later nog eens terug!


Als je zo'n uniek (kraam)cadeau wilt hebben, om te geven aan zo'n allerliefst kindje of om zelf te houden, neem gerust contact met me op. Als ik het geboortekaartje ontvang, maak ik hiervan een allerliefst shirtje of een allerliefst paar mini-klompjes. En een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk!

De klompen die bij mij vandaan komen zijn helemaal gemaakt voor het kindje voor wie het is bedoeld. Het is maatwerk, waarbij de koper ook aan kan geven hoe de klompen eruit moeten komen te zien. Gemiddeld ben ik zeker vijf uur bezig met een paar klompjes, het is intensief en heel precies handwerk, maar ik vind het gewoon heerlijk om te mogen doen. Dit maakt deze klompjes zo speciaal.

Kosten
Eén paar geboorteklompjes (souvenirklompjes): € 32,-
Draagklompen: € 38,- (klompmaat 13 of 14, de kleinste klompjes die kinderen kunnen dragen als ze goed kunnen lopen. Informeer naar de prijzen van andere maten.)
Als je een foto (enkel zwart-wit of sepia) op een klompje wil, geldt een ander tarief.
Shirtje met korte mouw: € 17,50
Shirtje met lange mouw: € 20,-
Geboorteklompen samen met een shirtje: € 45,- (Souvenirklompjes en een shirtje met korte mouw)

Prijs is exclusief verzendkosten (kijk hiervoor op de site van tnt), levertijd in overleg!
Indien nodig is het mogelijk het cadeau snel in huis te hebben! Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe gaat het verder in zijn werk?
Zorg er voor dat het kaartje bij mij komt. Je kan het scannen en mailen of sturen via de ouderwetse post (bel of stuur even een mailtje voor meer informatie). Laat me even weten welk idee je hebt, welke informatie moet er bijvoorbeeld op het shirtje of de klompjes komen. Ik zorg er dan voor dat het kaartje op een mooie manier verwerkt wordt.

Meer informatie:
Voor de shirtjes gebruik ik hoogwaardige textielverf die veilig is voor kinderen. Voor de klompjes acrylverf en een stevige lak. Ik gebruik bestaande shirtjes (lange of korte mouwen) van allerlei maten. De klompjes zijn zogenoemde kleine, schattige "souvenir-klompjes" (ongeveer 13 cm lang). Tegen een iets hogere prijs is het mogelijk draagklompen te krijgen in iedere gewenste maat (dames- of herenklompen: de damesklompjes zijn met een leren bandje, zie afbeelding hierboven).

Het is ook mogelijk om van het kaartje een geboorteschilderij te laten maken. Leuk voor in de babykamer! Neem contact op voor meer informatie.

Belangrijk:
Het is handwerk, dus dat is te zien. Maar dat maakt het cadeautje eigenlijk nog mooier: Het is speciaal voor dit kindje gemaakt! Daarnaast werk ik uiteraard alles zo mooi mogelijk af, ik ben zelf niet snel tevreden...

Contact:
E-mail: irenedebruin@ziggo.nl
Tel.: 0411-632622
Laat alsjeblieft je telefoonnummer achter, zodat ik contact met je kan opnemen. (Telefoon gaan sneller als email.)

De klompen die ik gebruik komen bij Klompenfabriek Ad Traa vandaan. Deze fabriek staat pal achter ons huis, via een gezellig paadje loop ik er naar toe.
Op hun site staat onder andere een filmpje hoe ze daar hun klompen maken: www.klompenfabriekadtraa.nl.