Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest

   

 

Aroma therapie

 

Aroma therapie behoord tot de complementaire geneeswijzen en is gebaseerd op gebruik van etherische olin en sommige andere natuurlijke geurextracten.

De olie kan op verschillende manier gebruikt worden, bv via een geursteen of een brander met waxinelichtje. Ook kan de olie ingemasseerd worden of aan het badwater worden toegevoegd. Er dient dan altijd een basisolie gebruikt te worden. Pure olie mag nooit direct in aanraking komen met de huid.

Iedere olie heeft zijn eigen specifieke werking op het lichaam en op de geest. Lavendel olie werkt bv kalmerend, tea tree werkt ontsmettend. Er zijn diverse boeken op de markt voor huismiddelen. Echter wat goed is voor de n, hoeft niet de juiste olie te zijn voor een ander. Daarnaast zijn er olin die bij zwangerschap en/of bepaalde ziekten beter niet gebruikt kunnen worden.

Samen kunnen we kijken aan de hand van jouw klachten en de anamnese wat de meest toepasselijke olie is voor jou. Deze olie kun je thuis gebruiken, maar kan ook gebruikt worden tijdens de voetreflex behandeling. Prijzen van de olie vanaf 5 per flesje.

Home

 

Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest dmv voetreflextherapie en ontspanningstherapie

Copyright 2009 Praktijk Innercircle
Laatst bijgewerkt: july 2010