Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest

   

 

Voetreflex massage

Voetreflexologie ondersteunt onze dagelijkse gezondheid en brengt ons lichaam terug in balans, verlicht stress en spanningen, verbetert de doorbloeding en kan blokkades opheffen in ons zenuwstelsel en daardoor helpen om lichamelijke en geestelijke klachten te verlichten. Voetreflex massage is een lichtere vorm van voetreflex en werkt meer ontspannend in het algemeen. U heeft de keuze uit klassieke voetreflex massage, oosterse massage en de lemniscare massage.

 

Klassieke voetreflex massage

De klassieke voetreflex massage is een ontspannende en zachte voetmassage van ongeveer 45 minuten, waarbij de belangrijkste reflexpunten worden meegenomen.

Oosterse voetmassage

NIEUW: Oosterse voetmassage die het gehele lichaam in balans brengt en de bloedsomloop en lymfeklieren stimuleert. Brengt na de behandeling een geweldig gevoel van ontspanning teweeg. Tijdsduur: ongeveer 45 minuten.

 

Lemniscare voetmassage

NIEUW: De lemniscare Voetmassage is goed toepasbaar in situaties waar de balans een extra stimulans kan gebruiken. Door het stimuleren van de samenwerking tussen de linker- en rechterzijde van het lichaam en de hersenen ontstaat meer evenwicht. Het is een hele zachte massage waarbij de lemniscaat (de 8 beweging) wordt gebruikt. Inzetbaar bij alle klachten waarbij rust, evenwicht, harmonie en inzicht genezend werken (bv bij evenwichtstoornissen, leerproblemen, niet goed aarden, stress en onrustgevoelens, angst, moeilijk inslapen, depressie, rouwverwerking). Voetmassage met etherische olie van ongeveer 45 minuten.

 

 

Voor alle voetreflex behandelingen kunt u het beste gemakkelijk loszittende kleding aantrekken en indien mogelijk iets dat opgetrokken kan worden tot over de knie.

 

Andere vormen van voetreflex: voetreflextherapie en metamorfosetechniek

 

Home

 

Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest dmv voetreflextherapie en ontspanningstherapie

Copyright 2009 Praktijk Innercircle
Laatst bijgewerkt: july 2010