Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest

   

 

  

Chakra cursus

Praktijk Innercircle geeft 2x per  jaar een serie ontspanningslessen gericht op de chakra's. In 7 lessen word ieder chakra behandeld/geactiveerd. We doen dit door middel van ontspanningsoefeningen gebaseerd op de yoga en bio-energetica leer, ademhalingsoefeningen, meditatie/visualisatie, muziek, mantra’s en werken met kleuren en geuren. 

Chakra therapie is een vorm van complementaire geneeswijzen. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk "draaiend wiel". Chakra's zijn de knooppunten op ons lichaam, zeg maar de zogenaamde "energie-centra", die allemaal corresponderen met een bepaald lichaamsgebied en de daarin aanwezige lichaamsdelen en organen. Ieder chakra punt heeft daardoor zijn eigen werking, maar al deze punten zijn ook met elkaar verbonden. Door aandacht te besteden aan onze chakra's kunnen we ons lichaam helpen om beter in balans te komen en daardoor kunnen evt klachten verminderen.

Tijdsduur en kosten: 7 lessen van 1.5 uur, kosten E 130

Vooraanmelding: chakracursus@praktijkinnercircle.nl

U heeft nodig voor deze cursus: gemakkelijk zittende kleding, grote handdoek, warme sokken, evt kussentje, dekentje of vest. Er zijn matjes, dekens, kussens en stoelen beschikbaar.

Verder wordt je gevraagd bij iedere les een artikel mee te brengen (of aan te doen) in de chakra kleur die we die les behandelen. Dat kan bijvoorbeeld voor de eerste les een rode handdoek zijn, een rood T-shirt, rode bloemen, een rode sjaal, maakt niet uit wat, als het maar die kleur heeft.


Andere mogelijkheden: ontspanningstherapie

 

 

Home

 

Praktijk Innercircle, ontspanning voor lichaam en geest dmv chakra ontspanningstherapie

Copyright © 2009 Praktijk Innercircle
Laatst bijgewerkt: july 2010