STAL DE TOEKOMST-STAL MARUSCHKA-STAL PABLITO-STAL DE KERSENHOF-STAL DE MEYSBERG-STAL DE SERINGENHOF-STAL DE BRUGSTEEG-STAL ZEGWAARD

 

Laatste nieuws

 

Veulens 2009

 

Jeugd

 

Merries

 

Hengsten

 

Hengsten in opfok

 

Samenwerking

 

Te koop

 

Stal Zegwaard

 

Links

 

E-mail

 

 

 

Welkom bij Stal de Toekomst van Ruud van Raak te Bavel. De stal werkt nauw samen met de fokstallen Maruschka, de Brugsteeg, de Meysberg, de Kersenhof, Pablito, de Seringenhof en Zegwaard van de families Van Hemert/Van Dusseldorp, Zegwaard en Van Raak. Al deze stallen vindt u op deze site. Tevens biedt Stal de Toekomst u ruime keuze uit tophengsten in verschillende maten.

Het grootste deel van deze pony's wordt gezamenlijk gehouden op het bedrijf in Bavel. Een beperkt deel van de stallen vinden we elders. Zo zijn de stallen De Meysberg en De Seringenhof te vinden in Chaam en zijn Stal Maruschka en Stal de Brugsteeg en te vinden in Tricht.

De gezamenlijke doelstelling is het fokken van goede Shetlandpony's in alle maten en in de kleuren vos, bont, cream-dun en bruin. Ze moeten een goed rastype hebben en daarbij beschikken over zeer goede bewegingen. Alle pony's en dekhengsten van deze stallen voldoen aan deze criteria.

Laatst gewijzigd: 2 november 2009

Ontwerp en foto's: Mw. A. van Hemert-van Dusseldorp, Rijen

Copyright: Mw. A. van Hemert-van Dusseldorp, Rijen

Foto's: R. van Raak