Welkom op de fanpage van

Jerry Bey

 

Home
Biografie
Discografie
DVD
Download
Songteksten
Schakende Jerry
Mary
Gedicht
Gouden Plaat
Golden award
De maker
Rustplaats
Gastenboek
Links
Fotoalbum


Contact

oprichting site 1-1-2004


Gigantenteam (tip)

Levenslied
Lodewijk
Willy Derby
Zangeres zonder Naam
Smartlappenforum
Fonos

Forum Jerry Bey

Smartlap, wat is dat?
Medianieuws Jerr
y

fanpagina sponsoren?
Jerry Bey uw startpagina?


De zanger die het echte levenslied bracht!

Jerry met Mary Bey. Originele artiestenfoto

 

Jerry Bey 1923 - 1984
Laatste update: Maandag 30 November 2012

Wie was Jerry Bey nou eigenlijk?

Een zanger die volgens velen niet de aandacht kreeg die hij verdiende. Door deze fansite krijgt hij dat nu wel! U zult versteld staan hoeveel fans er nu nog steeds zijn van Jerry! Zijn heldere uitspraak en de inhoud van zijn liedjes brengen in deze tijd nog steeds vele mensen in beroering. Gezien de vele bezoekers sinds de oprichting van deze site in Januari 2004 is deze fanpage een regelrecht succes te noemen. Tienduizenden bezoekers gingen u voor uit alle landen. De link naar de Jerry Bey fanpagina staat ook vaak vermeld op vele startpagina's, fansites en websites die allen als thema hebben:: de nederlandstalige muziek in al zijn glorie!

Voor degene die Jerry niet echt kenden, Jerry is de broer van Mary Serveas Bey beter bekend als de Zangeres zonder naam. Samen met zijn beroemde zuster zong Jerry meer dan 80 liedjes, en solo zong Jerry ongeveer 160 liedjes. Sommige nummers zijn helaas nooit teruggevonden... Maar wij geven nooit op!

Wat vind ik allemaal op deze fanpagina?
Op deze fansite vind u zeldzame foto's, de "Unieke beelden dvd", zijn biografie, discografie, downloads, en nog heel veel meer!

Het levenslied
Jerry zong over het leven! Het leven zoals hij nu nog steeds is. Het nederlandse levenslied is natuurlijk niet meer wat het vroeger geweest is, en in de media wordt het helaas minstens de laatste 15 jaar ook niet meer gepromoot. Wat de hedendaagse artiesten ook zingen, het heeft altijd een link naar deze ouderwetse "smartlap" zoals je dat oneerbiedig mag zeggen. Geniet met volle teugen van de muziek van Jerry en laat het nederlandstalige levenslied niet verloren gaan!

Veel plezier op deze unieke site! We hebben dit met  plezier voor u gedaan!


Website design by Henk Bey WeBBey Design  - Copyright 2004- alle rechten voorbehouden, u kunt de items van deze fanpagina gebruiken voor prive doeleinden. Voor commerciele doeleinden dient toestemming gevraagd te worden aan de rechthebbenden van het op deze fanpagina aanwezige materiaal. Informatie