even voorstellen: de leden van Take Sound

John

Bianca
Haymo
Mag ik me even voorstellen: mijn naam is John, de drummer van Take Sound.
Ik drum sinds mijn 13e jaar. Ik begon als tamboer in een drumband van een muziek corps. Daar ontdekte ik, hoe heerlijk ik me kon uitleven met  stokken en een trommel.

Toch wou ik meer dan alleen maar in een drumband spelen. Ik begon toen als tamboer in een carnaval orkest. Dat was een leuke tijd. Bij deze gelegenheid maakte ik kennis met een drummer van een allround-band. Van hem kreeg ik enkele jaren les. Ook heb ik nog theorie gevolgd op de muziekschool. Mijn  praktische ervaring heb ik opgedaan door in verschillende bands te spelen. Studio-ervaring heb ik opgedaan door het maken van een eigen CD met een van deze bands.

Sinds ruim drie jaar speel ik nu bij Take Sound. Hier kan ik zeer goed mijn draai vinden. We maken zeer gevarieerde muziek die ervoor zorgt, dat het feest ook echt een feest wordt.

Met mijn zeer leuke collega's is het gezellig om op stap te gaan.

Wie weet zien wij elkaar.
Mijn naam is Bianca. Ik ben nu al ruim 10 jaar actief bezig met zingen en heb gemerkt dat dit een van mijn grootste passies is. In muziek kun je alles kwijt en maak je mensen blij.

Bij Take Sound zing ik nu alweer bijna 4 jaar met veel plezier. Door mijn gezellige collega's weten wij elke avond tot een tof feest te maken en hier geniet ik dan ook met volle teugen van.

Na 2 jaar zangles heb ik mijn ervaring opgedaan door bij verschillende artiesten in te vallen en uiteindelijk ook solo verder te gaan. Nu combineer ik mijn solo optredens met het zingen bij Take Sound.

Het feit dat wij met 3 man zo een stemming weten te maken spreekt mij erg aan. We vullen elkaar goed aan en daarom kunnen wij dan ook de echte stemming creeren.

Ik hoop u een keer te mogen zien tijdens een van deze gezellige feesten.

Ik heb nu ruim 40 jaar bühne-ervaring. Deze ervaring heb ik opgedaan in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle. Ik bespeel 14 instrumenten zoals diverse blaas- en snaar-instrumenten. Ook op de toetsen ben ik thuis. Natuurlijk ondersteunt mij John en Jolanda bij het zingen.Het begon allemaal als kleine jonge van 14 jaar, toen leerde ik het vak in een Schrammel-quintet in mijn geboorteplaats bij Stuttgart (Plochingen, bekend om de waterstandsmeldingen). Daarnaast richtte ik een eigen dance-band op waarin ik zong, gitaar en piano speelde. Bij het Luftwaffenmusikkorps in München speelde ik in de Big-band de gitaar en in de Classic-danceband zang, bas en gitaar. Toen ontdekte ik de blaasinstrumenten (trompet, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, panfluit, trombone). Hiermee speelde ik in een Tiroler Blaskapelle. In nederland (vanaf 1969) speelde ik in een 4-mans-formatie voornamelijk nederlandse muziek. Toen richtte ik in nederland mijn eigen bands op. In het begin onder de naam De Troubadours, later werd dit Take Sound. Ik ben ook als Haymo, Dé duitse solo-entertainer te boeken. Met mijn instrumenten en zang verzorg ik uw feestavond met Schlagers, Tiroler- en "volkstümliche Musik", Festzelt-Musik maar ook met nederlandse en internationale muziek.

Voor grotere duitse feesten boekt u mijn band Die Tiroler