Bel ons voor informatie

06 29526939

Home
Trainingen
Bijlessen basisschool Voorbereiding VO Bijlessen VO Inburgeringscursus
Hulp per msn/telefoon
 
Informatie
Boeken van training

Links

Bijles, inburgering of trainingen nodig in regio Haaglanden? Paczh ondersteunt u hierbij.

PACzh biedt ondersteuning op verschillende gebieden in regio Haaglanden: bijles aan basisschoolkinderen, huiswerkbegeleiding voor VO jongeren, Engels voor schoolkinderen, oudertrainingen, ondersteuning bij de inburgering, ondersteuning bij leerproblemen en het aanbieden van (ontspannings)trainingen. Wij bieden deze hulp aan tegen relatief lage kosten en onze voornaamste doelstelling is om volwassenen en kinderen, die dit nodig hebben, te helpen.

Neem gerust eens contact met ons op of boek een training

Hulp bij de opvoeding voor ouders en kinderen

Opvoeden van kinderen is leuk, maar ook moeilijk. Daarnaast is het voor kinderen en jongeren ook wel eens moeilijk thuis, met andere jongeren of op school. Het kan gebeuren dat er dingen zijn waarbij jullie er zelf even niet uitkomen. Wilt u meer informatie klik dan op trainingen.

Bijles voor kinderen uit het basisonderwijs en het Voortgezet onderwijs.

Steeds vaker krijgen kinderen moeite met vakken als Nederlands, rekenen en zaakvakken. Het is belangrijk dat uw kind tijdig de juiste hulp krijgt. Voordeel van paczh is dat onze medewerkers aan huis komen. Wilt u meer weten klik dan op bijlessen voor het BO of bijlessen voor het VO.

Inburgeren en/of Staatsexamen NT2 programma I en II

In Nederland komen wonen, is leuk, maar ook moeilijk. Het Nederlands is een moeilijke taal. PACZH biedt cursussen en trainingen aan voor het inburgeren en Nederlands. Wij begeleiden mensen bij het inburgeringstraject, het Staatsexamen NT2 of het voorbereiden voor een opleiding als MBO en HBO/Universiteit. Wilt u meer weten klik dan op Inburgeren of Staatsexamen NT2.

 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer:

06 29526939

 

 

 

Free counter and web stats

Free counter and web stats Free counter and web stats

PACzh biedt, telefonische hulp aan. Voordelen zijn dat u begeleiding en ondersteuning krijgt, zonder dat u het huis uit hoeft. U heeft dus geen reistijd en er worden geen ingewikkelde dossiers bijgehouden. U hoeft ook niet week in week uit naar een hulpverlener, maar kunt bellen, wanneer u maar wilt.
Voor meer informatie klik hier of bel naar nummer 0909-0400186 (€0.80/min), waar u optie 2 en dan toestel 1019 kunt kiezen.


Nieuw! Helder Inzicht biedt u ondersteuning met behulp van heldervoelende en helderziende vermogens. Hierbij kunt u één of meerdere vragen stellen waarna via energetische krachten antwoord gegeven kan worden. Klik op het plaatje voor informatie of bel direct naar nummer 0909-8077 optie 2, boxnummer 69. De kosten bedragen 80 cent per minuut.