BBH Bouw Begeleiding Contact

© BBH 2014 | Bouw Begeleiding Hoovenstat | Keulsebaan 25 | 6043GC Roermond | Kvk 12043953

De firma B.B.H. is opgericht op 13 februari 2001 en heeft sindsdien vele kleine en middelgrote renovatieprojecten gerealiseerd in de regio Midden-Limburg.

De werkzaamheden bestonden veelal uit allerlei soorten renovatiewerk in en rondom het huis en het verbouwen van winkelpanden.

Vanaf 2009 is de nadruk komen te liggen op bouwkundig schadeherstel voor verzekeringsmaatschappijen. Zowel rechtstreeks als in onder aanneming. Naast het verzekeringswerk behoort het allround schilderwerk tot de specialisaties van het bedrijf.

Wilt u weten of B.B.H. het juiste bedrijf voor u is, kijk dan in het menu bouw of de door u gevraagde werkzaamheden hier bij staan. U kunt dan vervolgens een offerte opvragen per mail of natuurlijk gewoon met ons telefonisch contact opnemen.

Ook als u verbouwingswerkzaamheden in eigen beheer wilt uitvoeren, een offerte nodig heeft voor de verzekering of bijvoorbeeld een bouwkundige keuring wilt hebben van een woning kunt u een beroep op ons doen. Voor meer info klikt u op het menu begeleiding.


 

Welkom op de website van Bouw Begeleiding Hoovenstat!

F.W.Hoovenstat

Directeur/eigenaar B.B.H.


Even voorstellen……