8 december 2013
FEL

frans & elly & anne hollander
lagedijk 30
3998 kb schalkwijk
telefoon (030) 2802227
e-mail
franshollander@ziggo.nl
e-mail
anne.hollander@12move.nl

apple

eerste versie
gemaakt op
22 juli 1997

voor het laatst gewijzigd
8 december 2013


Tekstschrijven

tekstschrijven

U wilt een brochure schrijven met daarin een duidelijk overzicht van wat u allemaal doet? U wilt een brief sturen aan al uw klanten omdat u een nieuw product in uw assortiment heeft en dat graag onder de aandacht van uw afnemers brengt? U wilt een stuk schrijven in het personeelsblad maar u weet niet precies wat u moet schrijven? FEL kan u helpen. Ik heb een gedegen opleiding genoten aan de Utrechtse Universiteit. Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van scripties en artikelen. Ik schrijf schoolboeken en complete schoolmethodes. Dus ook voor uw probleem weet FEL wel een oplossing. Het laatste boek heb ik geschreven met mijn tweelingbroer Andree samen. Het is een boek over de Apple-programma's Pages, Numbers en Keynote, die gebundeld zijn in het pakket iWork'09. Eerder verscheen al iWork'08.

iWork

In mei 2010 verscheen de derde druk van iWork'09.

 

Reviews iWork'09 van Bol.com
4 van de 5
Prima boek voor startende MAC gebruikers
8 mei 2010
| Door: Inge G.
| 20-29 jaar
Ik was altijd gewend te werken met Microsoft Office. Sinds een paar weken ben ik in het bezit van een MAC en heb daarbij Iworks gekocht.
Dit boekje geeft een heldere en duidelijke uitleg. Prima voor iemand die het programma niet kent. Het heeft me geholpen weg wijs te worden in het programma.
Pluspunten: Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg

 

Reviews van iWork'08 (2) van Bol.com

Een juiste keus
Datum: 16 december 2008
Door: L. van Halem | Doorn
Sinds kort ben ik eigenaar van een imac. zocht een boek dat de door mij geïnstalleerde iworksuite behandelde. Gelukkig vond ik het uitstekende boek van A.Hollander en doe er elke dag mijn voordeel mee. Het is goed duidelijk geschreven en voldoende geïllustreerd zodat al mijn probleempjes zijn op te lossen, kortom een aanrader voor een schappelijke prijs! Kopen dus!

Snel aan de slag
Datum: 12 januari 2008
Door: Anoniem | Groningen
Het boek leest lekker makkelijk weg. De voorbeelden zijn goed uitgewerkt en stimuleren om zelf verder te experimenteren. Het boek is gelardeerd met kaders waarin een onderwerp extra aandacht krijgt.

 

Maar FEL kan meer. Zoals uw teksten corrigeren. Kijk verder.