Zonnevlecht 1 en 2 inwijdingen

Het derde chakra is onze zonnevlecht. Deze chakra zit met de pink op de navel een handbreedte boven de navel. Je zonnevlecht is verbonden met je ego.
Eigenwaarde, macht, voor jezelf opkomen en handelen zijn trefwoorden die bij de zonnevlecht horen. Net als na een Reiki/Seichem inwijding, krijg je gelegenheid om te werken aan jezelf tijdens een reinigingsperiode. Hoe lang deze periode duurt is voor iedereen verschillend. Tijdens je reinigigsperiode krijg je de gelegenheid om te werken met je ego om deze zachter te maken. Ook krijg je de kans om beter om te leren gaan met angst en woede.

Bij Reiki/Seichem worden een aantal specifieke plekken geïnitieerd. Bij deze inwijdingen gebeurt dit bij de zonnevlecht met een uitvloeiing naar de 2e chakra.

Zonnevlecht 1 inwijding: Is geschikt voor mensen die tenminste Reiki 1 hebben ontvangen. Het opent de zonnevlecht om direct helende energie te ontvangen. Op haar beurt activeert dit de verticale energielijn waarin de zonnevlecht zich bevind. De helende energie wordt echter ervaren door het hele lichaam, en vaak voel je hitte in je kruin binnen komen. Deze inwijdingen voegen een extra dimensie toe aan eerdere ontvangen inwijdingen.

Zonnevlecht 2 inwijding worden op dezelfde manier gegeven zoals hierboven beschreven en is geschikt voor mensen die zonnevlecht 1 hebben ontvangen. De energie sterker en krachtiger.

Je kunt deze inwijdingen doorgeven als je Reikimaster en Seichemmaster bent en de Zonnevlecht 1 en 2 inwijdingen hebt ontvangen.
Binnen het Tera Mai Helingsysteem staan deze inwijdingen bekent als Tera Mai Reiki/Seichem 4 t/m 7 Master.

Index